تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰
رئیس منطقه غرب آسیا و شمال آفریقای IASP مطرح کرد؛

حمایت انجمن جهانی پارک‌های علمی از رویداد بین‌المللی TIM ۲۰۲۲

رییس منطقه غرب آسیا و شمال آفریقای انجمن جهانی پارک‌های علمی گفت: IASP در همکاری با دبیرخانه شبکه تبادل فناوری دی هشت، از رویداد بین‌المللی TIM ۲۰۲۲ که در اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود، حمایت می‌کند.

اقتصاد ۲۴- امین‌رضا خالقیان، رییس منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا انجمن جهانی پارک‌های فناوری و نواحی نوآوری (IASP) اظهار داشت: انجمن جهانی پارک‌های فناوری و نواحی نوآوری تاکنون همکاری خاصی با گروه D۸ نداشته است، اما امسال به واسطه ریاست نماینده پارک فناوری پردیس بر شاخه غرب آسیا و شمال آفریقا در نظر داریم در زمینه برگزاری رویداد بین‌المللی TIM ۲۰۲۲ همکاری داشته باشیم.

او با اشاره به ظرفیت ایجاد شده در زمینه همکاری این انجمن با گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه D۸ گفت: دارا بودن شبکه‌های هوشمند که باعث ایجاد ارتباط بین رهبران نواحی نوآوری و پارک‌های علم و فناوری در سراسر دنیا می‌شود، ظرفیت بزرگ این انجمن برای کمک به توسعه فعالیت‌های گروه D۸ در حوزه فناوری است.

خالقیان افزود: همکاری ما در این زمینه معرفی طرح‌های خلاقانه ارائه شده در رویداد TIM ۲۰۲۲ به تمام اعضای (IASP) است و هدف ما از این همکاری توسعه شبکه جذب سرمایه گذاری مورد نیاز اعضای D۸ در بین تمامی پارک‌ها و کشور‌های عضو انجمن جهانی پارک‌های فناوری و نواحی نوآوری (IASP) است.

رییس انجمن جهانی پارک‌های فناوری و نواحی نوآوری (IASP) در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا گفت: این انجمن به دنبال توسعه پارک‌ها و نواحی نوآوری در سراسر جهان و به ویژه کشور‌های کمتر توسعه یافته است و حمایت‌های ما از برگزاری رویداد TIM ۲۰۲۲ می‌تواند آغاز راه همکاری‌های بیشتر با دیگر رویداد‌های علمی و فناوری کشور باشد. موضوعی که می‌تواند به ترویج فناوری و توسعه نهاد‌های ملی مرتبط با فناوری منجر شود.

خالقیان در رابطه به پیشینه و اهداف شکل گیری انجمن جهانی IASP اظهار داشت: انجمن جهانی IASP در سال ۱۹۸۴ با هدف توسعه شبکه سازی بین پارک‌های علم و فناوری سراسر جهان و همچنین کمک به توسعه این پارک‌ها در کشور‌های در حال توسعه با استفاده از تجربه مثبت کشور‌های توسعه یافته، شکل گرفت.


بیشتر بخوانید: استارتاپ‌ها در نوبت ورود به کارخانه نوآوری/ ۱۵۰۰ نفر در کارخانه استارتاپ‌سازی مشغول کارند


او ادامه داد: هدف اولیه این انجمن شبکه سازی و انتقال تجربه بود تا شبکه دانش بین کشور‌های عضو توسعه پیدا کند. این انجمن به دنبال افزایش ارتباط تجاری بین پارک‌های علم و فناوری مختلف در سراسر جهان و توسعه مدل‌های جدید رشد نهاد‌های فناوری نظیر گسترش مراکز رشد و نواحی نوآوری است.

به گفته خالقیان، انتقال فناوری و حمایت از رشد شرکت‌ها با ایجاد کانال‌هایی برای گردش دانش بین اعضا، پرورش افرادی که دارای چشم‌انداز جهانی هستند و تخصص در توسعه اقتصادی را دارا می‌باشند، ایجاد دانش و مدیریت پارک‌های علم و فناوری، بنیان‌گذاری سیاست‌های نوآوری و کارآفرینی از جمله اهداف این انجمن بین المللی است.

خالقیان به عضویت بیش از ۳۰۰ پارک علم و فناوری از سراسر جهان در این انجمن اشاره کرد و گفت: این انجمن ۶ منطقه جغرافیایی دارد و امسال فرصت ریاست منطقه غرب آسیا و شمال آفریقای آن نصیب ایران و پارک فناوری پردیس شده است.

رییس منطقه غرب آسیا و شمال آفریقای انجمن گفت: این انجمن در طول سال برنامه‌های مختلفی، چون اجلاس سالیانه و برنامه‌های الهام بخش مختلف برگزار می‌کند. در این برنامه‌ها پارک‌های علم و فناوری سراسر جهان، علاوه بر آشنایی با آخرین دستاورد‌ها و موفقیت‌های دیگر اعضا، با هم ارتباط برقرار می‌کنند تا ضمن شبکه سازی به ایجاد و توسعه نواحی نوآوری جدید کمک کنند.

منبع: روابط عمومی پارک فناوری پردیس

ارسال نظر