تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱

کنایه سنگین موحد به علم‌الهدی

به دنبال انتشار فیلمی از حامیان احمد علم الهدی «امام جمعه مشهد» که واکنش خلیل موحد را به دنبال داشت، کانال «خط هشتم» مطلب تازه‌ای را درباره مخالفان جمهوریت در مشهد منتشر کرد.

اقتصاد۲۴-  کانال «خط هشتم» مطلب تازه‌ای را درباره مخالفان جمهوریت در مشهد منتشر کرده است، این کانال توسط خلیل موحد (عضو شورای شهر اسبق مشهد) اداره می‌شود؛ که به شرح زیر می‌باشد:

حادثه روز سه‌شنبه در حرم امام رضا (ع) و حمله مسلحانه «عامل تکفیری» به ۳طلبه بی‌گناه که منجر به شهادت مظلومانه شهیداصلانی از طلاب فعال حاشیه شهر شد، ابعاد مختلفی داشت، اما شاید بتوان ورود سریع و انقلابی مردم و زائران متدیّن به ماجرا پیش از رسیدنِ نیرو‌های حفاظت حرم را مهمترینِ آن قلمداد کرد. همانطور که از شواهد پیداست، عامل تکفیری پس از ارتکاب جنایت در حریم قدسیِ امام هشتم (ع) بلافاصله از سوی مردم و زائران محاصره شده و سپس دستگیر می‌شود که مدیریت حادثه توسط نیرو‌های حفاظت حرم از هرگونه عواقب ناگوارِ بعدی جلوگیری می‌کند.

حادثه اخیر البته می‌توانست به‌گونه‌ای دیگر رقم بخورد و با بی‌تفاوتی حاضران در صحنه روبه‌رو شود؛ چه‌آن‌که اگر کسی از مردم وارد ماجرا نمی‌شد به‌‎دلیل رویکرد وحشیانه و مسلحانه «عامل تکفیری» فی‌نفسه تقصیری متوجه آن‌ها نبود، اما احساس مسئولیت در قبال شئون اسلامی به‌ویژه جایگاه روحانیت سبب ورود انقلابی مردم و زائران ِروزه‌دار شد و در یک کلام؛ به جمهوریت در کنارِ اسلامیت معنای عینی بخشید.

منبع: دیده بان
ارسال نظر