تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱

راهکاری ساده برای کاهش قند خون

فیبر‌های محلول جو، هضم را کند کرده و سبب جذب تدریجی قند می‌شوند.

اقتصاد۲۴- می‌توان جو را جایگزین برنج سفید کرد تا میزان قند خون بعد از صرف غذا حدود ۷۰ درصد کاهش یابد و تا ساعت‌ها ثابت بماند. زیرا فیبر‌های محلول جو، هضم را کند کرده و سبب جذب تدریجی قند می‌شوند.

جوی دو سر نیز همین خاصیت را دارد به طوری که مصرف آن باعث می‌شود بین آنزیم‌های هضم‌کننده در معده و ترکیبات کربوهیدراتی غذا یک سد چسبناک به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانی‌تری غذا را در خود نگه داشته و قند‌ها به تدریج وارد خون می‌شوند. افرادی که رژیم مدیترانه‌ای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزی‌ها، غلات و گوشت کم‌چرب می‌خورند کمتر به دیابت و ناراحتی‌های قلبی و عروقی دچار می‌شوند.

ارسال نظر