تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱

نماینده مجلس: رائفی پور برای پیشبرد اهداف حوزه انرژی به مجلس کمک می‌کند

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در آخرین فعالیت‌های خود در حوزه انرژی با علی اکبر رائفی پور سخنران جنجالی اصولگرا دیدار داشته و با او درباره چالش‌های حوزه انرژی گفتگو کرده است. این نماینده مجلس در توضیح چرایی برگزاری چنین دیداری با یک فرد غیر متخصص به رویداد ۲۴ گفته موسسه تحت مدیریت رائفی پور قرار است کمیته انرژی تشکیل دهد و به همین دلیل می‌تواند طرف مشورت کمیسیون تخصصی انرژی مجلس باشد!

اقتصاد۲۴- مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصویری از یک دیدار عجیب را در توییتر خود منتشر کرده است. او با انتشار تصویری از خودش در کنار علی اکبر رائفی پور از برگزاری یک دیدار تخصصی با هدف «مرور اولویت‌های حوزه انرژی کشور» با «استاد رائفی پور» خبر داده است.

نخعی در ادامه این توییت نوشته درباره «لزوم استفاده از فرصت‌های سرزمینی و تبدیل شدن به یکی از هاب‌های انرژی دنیا» با «استاد رائفی» پور دیدار داشتم. این نماینده عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرده که این دیدار مقدمه‌ای برای شروع همکاری‌های نزدیکتر در پیشبرد اهداف مهم حوزه انرژی کشور باشد.

اهمیت این تصویر زمانی بیشتر می شود که بدانید در رزومه پر و پیمان رائفی پور مطلقا هیچ نشانه‌ای از تخصص در حوزه انرژی وجود ندارد و حتی در اظهارنظر‌های شاذ او درباره موضوعات تخصصی هم اثری از انرژی نیست. از مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره این دیدار عجیب سوال کرده است.


بیشتر بخوانید: تحلیل رائفی‌پور درباره زیبایی دختر پوتین


آقای نخعی، امکان دارد محتوای جلسه‌تان با آقای رائفی پور را بیان کنید؟

در این جلسه بیشتر در حوزه انرژی صحبت کردیم و کمکی که موسسه مصاف و پژوهشکده‌های مرتبط با آن می‌توانند در پیشبرد اهداف مربوط به حوزه انرژی کشور داشته باشند. علاوه بر این درباره چالش‌هایی که در این حوزه وجود دارد به خصوص در حوزه حکمرانی انرژی، بهینه‌سازی مصرف انرژی و لزوم گسترش دیپلماسی انرژی با کشور‌های همسایه با ایشان صحبت کردیم.

موسسه مصاف و رائفی پور چه تخصصی دارند که بتوانند به حوزه انرژی کشور کمک کند؟

ایشان مسئول موسسه است و در خود آن مجموعه متخصصان متعددی فعالیت می‌کنند و اخیرا در حوزه انرژی هم کار‌های خوبی را شروع کرده‌اند.

این موسسه حتی یک واحد مرتبط با انرژی ندارد و  بیشتر معطوف به سخنرانی‌های رائفی‌پور درباره موضوعاتی نظیر دشمن‌شناسی، مهدویت و فرق و ادیان و خانواده است!

موسسه مصاف برنامه‌ریزی کرده کمیته انرژی تشکیل دهد و در این باره هم در جلسه صحبت کردیم. 

قرار است مجلس به کمیته انرژی موسسه مصاف بودجه‌ای اختصاص دهد؟

نه فکر نمیکنم از جایی بودجه بگیرد.

استادان دانشگاه می‌گویند چرا مجلس به جای جلسه با ما، یک جلسه با رائفی‌پور گذاشته است! موسسه آقای رائفی‌پور چه کاری از دستش برای حوزه انرژی کشور ساخته است؟ کمک مالی میتواند بکند یا فنی؟ 

این‌طور نیست. ما با مرکز پژوهش‌ها و هرکسی که در حوزه انرژی نظری داشته باشد سعی میکنیم جلسه بگذاریم.

رائفی پور در حوزه انرژی چه نظری دارد؟

من در صحن هستم و وقت ندارم جواب بدهم.

موسسه مصاف چیست؟

علی اکبر رائفی‌پور متولد  ۱۳۶۳ و فارغ التحصیل لیسانس رشته حسابداری است. او در بهمن ۱۳۸۹ «مؤسسهٔ مصاف ایرانیان» و سایت تحلیلی پژوهشی «جنبش مصاف» را در راهبرد همین مؤسسه راه‌اندازی کرد. مصاف مخفف عبارت «مبارزه با صهیونیسم، اومانیسم و فراماسونری» است.

یک نگاه اجمالی به سایت موسسه مصاف متعلق به علی اکبر رائفی پور می‌تواند فعالیت‌های این موسسه را برای مخاطب روشن کند. سایت این موسسه به طور انحصاری مسئول انتشار سخنرانی‌های رائفی پور است و به نظر  می‌رسد رسالت دیگری نداشته باشد. واحد‌های درسی موسسه مصاف منحصر به فردند و هیچ نمونه دیگری در جهان ندارند.


منبع تامین منابع مالی موسسه مصاف مشخص نیست و البته ابهام درباره بسیاری از موسسه‌های فرهنگی کشور صادق است. البته ورود این موسسه به حوزه‌های فنی و مهندسی مسبوق به سابقه است اما همین سابقه فعالیت این موسسه در حوزه فنی هم جالب توجه است. رائفی پور ذیل واحد فنی و مهندسی موسسه مصاف مدعی شده این موسسه «سامانه بومی شناسایی و ایجاد اختلال در ریزپرنده‌ها (پاداسکای)» تولید کرده است. اظهارات سخنگوی سابق وزارت ارتباطات نشان می‌دهد این دستگاه همان پارازیت‌اندازی است که بار‌ها بابت فعالیت آن ابراز نگرانی شده و می‌تواند به سقوط هواپیما‌های مسافری منجر شود. سید

جمال الدین هادیان رییس سابق مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات درباره دستگاه اختراعی رائفی پور گفته پاداسکای سامانه پارازیت GPS هست. تولید پارازیت به هر نحو یک کار غیرقانونی است و البته روی GPS علاوه بر غیرقانونی بودن، بسیار خطرناک هم هست، چون در چندماه اخیر نزدیک بود پارازیت GPS یک فاجعه ایجاد کند و هواپیمایی در یکی از فرودگاه‌ها سقوط کند. ما هم حسب وظیفه قانونی از عامل پارازیت که نمی‌دانیم چه کسی بوده است به دادگاه شکایت کردیم و خواستیم شناسایی شود و گزارشش را به شورای عالی امنیت ملی هم دادیم.

سوال اینجاست که فردی با این سابقه چرا به جای پاسخگویی در دادگاه باید در اتاق سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس نشسته باشد و درباره آینده دیپلماسی انرژی ایران با کشور‌های همسایه و چالش‌های حکمرانی انرژی صحبت کند؟

ارسال نظر