اقتصاد۲۴- شما و اقتصاد نوشت: کتایون ریاحی با انتشار یک استوری عجیب، سعید پورصمیمی را در دستهی سینماگران متجاوز قرار داد.
کتایون ریاحی نوشت:
از ۲۵ سال سکوتم را شکستم، واکنشهای زیادی دریافت کردم.
اما گویا مصلحت اندیشی در کن باعث شده ۸۰۰ زن نسبت به استوری ام بی عکس العمل باشند.
این عکس مربوط به بیست و پنج سال پیش است.
آن سالها آقای داوود رشیدی ریاست هیئتمدیره خانه سینما و آقای پورصمیمی دستیار یا معاون بودند.
من توسط همکاران خودم و در خانه سینما به اتهامات واهی بازجویی و مواخذه شدم. آقای پورصمیمی که در نقش بازجو وارد شده بود با سوءاستفاده از موقعیت خود به من تعرض کرد. روزگار سختی بود و من هیچ نگفتم. هنوز پس از ۲۵ سال روح و روانم از این حادثه تلخ التیام نیافته و آزرده است.
به یاد داشته باشیم اگر ثروت، شهرت و قدرت مهار نشود، اگر اخلاق و قانون اقتدار نداشته باشند، این فساد است که همه جا با قلدری حکومت میکند.
تاکنون واکنشی از سمت پورصمیمی دیده نشده است و به اتهام آزار جنس_ی این بازیگر پاسخی نداده است
سعید پورصمیمی در نشست خبری فیلم «برادران لیلا» درباره شخصیت پدر که در این فیلم بازی میکند گفت: «هر نسلی نسبت به نسل گذشتهاش برتر است و باید هم برتر باشد.
من خودم گاهی حس میکنم نسبت به نسل جوان عقب افتادهام، این یک واقعیت است. با تکنولوژی جدید، با گسترش دنیا و نزدیک شدن آدمها به هم این حس در هر آدم مسنی پیش میآید. من سعی کردم این ماجرا را با نگاه تندتر در نقشم در «برادران لیلا» بیاورم که پدری است عقب افتاده که چسبیده به سنتهای قدیم؛ سنتهایی که دیگر هیچ کاربردی ندارد».
بیوگرافی سعید پور صمیمی
نام و نام خانوادگی: سعید پور صمیمی
تاریخ تولد: ۹ اسفند سال ۱۳۲۲
محل تولد: تهران
پیشه: بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما
وضعیت تأهل: متأهل
آقای پور صمیمی در ۹ اسفند سال ۱۳۲۲ در تهران متولد شد. وی فارغ التحصیل رشته بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه تهران میباشد. او فعالیت خود را از تئاتر شروع کرد، ولی شهرت او بیشتر به خاطر بازی در سینما و تلویزیون است. آقای پور صمیمی کار خود را با تئاتر آغاز میکند. شروع کار بازیگری او مربوط به سال ۱۳۴۰ با تشکیل گروه بازار گاه و با همکاری عباس یوسفیانی، پرویز پور حسینی، اسماعیل پور حسینی، پرویز فنی زاده و ... میباشد.
او دوره بازیگری خود را در دانشگاه هنرهای زیبا در شهر رشت به اتمام رساند و بعد از آن کارمند اداره تئاتر شد و سپس کارمند واحد نمایش صدا و سیما شد و فعالیت خود را در زمینه کارگردانی نمایشهای صحنهای و تلویزیونی و نوشتن نمایشنامه ادامه داد.
از جمله کارهای او در زمینه تئاتر شامل آندورا، پژوهشی ژرف و سترگ، استثناء و قاعده، ریچارد سوم، بازرسی، خسیس و هنر میباشد.
او برای اولین بار در سال ۱۳۵۴ و زمانی که ۳۲ سال داشت در سریال سلطان صاحب قرآن به کارگردانی علی حاتمی جلوی دوربین رفت و از آن زمان به بعد بیشترین وقت خود را تا انقلاب به فعالیت در تئاتر گذراند.