اقتصاد۲۴- سوفله یک غذای فرانسوی و به معنای «پف کردن» است. سوفله هم به صورت غذا و هم به صورت دسر تهیه میشود؛ اما وجه اشتراک همه سوفلهها در این است که برای تهیه آنها زرده و سفیده تخم مرغ را به صورت جداگانه هم میزنند تا پف کنند؛ سپس آنها را با مواد دیگر ترکیب میکنند. موادی که داخل سوفله به کار میرود، باید حتما به صورت خیلی ریز خرد شده باشند.
سوفله مرغ یکی از انواع سوفلههاست که از ترکیب مرغ پخته با تخم مرغ و پنیر پیتزا تهیه میشود، و غذایی بسیار ساده، خوشمزه و مدرن است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوفله مرغ در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر پیتزا: نصف لیوان
سس مایونز: نصف لیوان
جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر پیتزا: نصف لیوان
سس مایونز: نصف لیوان
جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله سوفله مرغ
۱ ـ ابتدا سینه مرغ را همراه با یک عدد پیاز، دو حبه سیر، کمی نمک، زردچوبه و نصف لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید تا مرغ بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت و خنک شد، آن را به صورت خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
۲ ـ زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید. ابتدا زرده را داخل یک کاسه با دور تند همزن برقی چند دقیقه بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود.
۳ ـ در این مرحله مرغ پخته و خرد شده را همراه با سس مایونز، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و جعفری خرد شده به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
۴ ـ داخل یک کاسه دیگر سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کند و فرم بگیرد، تا حدی که اگر ظرف را برگردانید، سفیدهها بیرون نریزد و به ظرف چسبیده باشد.
۵ ـ حالا سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق یا لیسک خوب هم بزنید تا کاملا با مواد قبلی مخلوط شود.
۶ ـ یک ظرف پیرکس یا قالب تفلون را انتخاب کنید. کف ظرف را با روغن خوب چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. حالا مایه سوفله را داخل ظرف یا قالب بریزید و روی سطح سوفله را با پنیر پیتزا رنده شده پر کنید.
۷ ـ در مرحله آخر ظرف سوفله را روی سینی فر قرار بدهید و داخل سینی فر یک لیوان آب بریزید. فر را از پانزده قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتگیراد روشن کنید تا گرم باشد؛ سپس حدود ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا سوفله داخل فر بپزد و پف کند. توجه داشته باشید که هرگز نباید در هنگام پخت سوفله درب فر را باز کنید تا پف سوفله از بین نرود. در انتهای زمان پخت یک خلال دندان را داخل سوفله فرو کنید، اگر چیزی به خلال دندان نچسبید؛ یعنی سوفله پخته و آماده است. سوفله را بلافاصله پس از اینکه از فر خارج کردید، سرو کنید، نوش جان.
منبع: فرارو