اقتصاد۲۴- به گفته او، با توجه به اهمیت پیشگیری و کاهش موارد ابتلا به شیوع تب کریمه کنگو و همکاری تمام دست اندرکاران، ستاد ملی تب کریمه کنگو به ریاست رئیس سازمان دامپزشکی تشکیل میشود.
اسدی میگوید، دامداران نسبت به حذف کنه ناقل بیماری از طریق سم پاشی و ضدعفونی کردن واحدها اقدام کنند، همچنین از له کردن کنه با دست و از کشتار دام در محلهای غیرمجاز اجتناب کنند.
بیشتر بخهوانید: منشا طغیان اسهال ویروسی در ایران چیست؟/ احتمال مرگ در بیماران چقدر است؟
مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به آنکه ویروس در برابر حرارت حساس است؛ بنابراین به افراد توصیه میشود که از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.
همه ساله در فصل گرما با آغاز فعالیت کنهها، تب کریمه کنگو شیوع پیدا میکند، اما طبق گفته رئیس سازمان دامپزشکی با رعایت نکات بهداشتی این بیماری به سهولت قابل پیشگیری است.