اقتصاد۲۴- در هفته گذشته سید مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه در گفتگو با تسنیم از واریز مبلغ حدود ۱۱ میلیون تومان علیالحساب برای معلمان بر اساس اجرای قانون رتبهبندی خبر داده بود.
پس از واریز این مبالغ، مشخص شد ارقام متفاوتی برای معلمان واریزشده که در واکنش به این موضوع علیرضا منادیسفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش خواستار توضیح علت این تفاوت ارقام شده بود.
سید مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه در توضیح این موضوع اظهار داشت: مبلغ یک میلیون تومان که اعلام کردیم بهطور متوسط در نظر گرفته شده بود؛ طبق احکامی که معلمان رتبهبندی میشوند، ممکن است تغییراتی در مبالغ دریافتیشان اعمال شود و این مابهالتفاوت نیز تقریبا به همین نسبت پرداخت شد.
محمد وحیدی عضو کمیسیون آموزش مجلس درباره این قانون گفته بود: طبق این قانون مجموع امتیازات دیده شده برای کسب رتبه مختلف یکهزار امتیاز است و دو مرحله «تطبیق» و «ارتقا» در قانون دیده شد و بر اساس امتیازات اخذ شده تمامی معلمان بر طبق ۴ شاخصه شایستگیهای عمومی، شایستگیهای تخصصی، شایستگیهای حرفهای و تجربه رتبهبندی میشوند و پس از ۵ سال نیز ارتقا میگیرد.
بر اساس این قانون به شاخصهای تعیین شده یعنی شایستگی عمومی ۳۰۰ امتیاز، شایستگی تخصصی ۲۶۰، شایستگی حرفهای ۲۴۰ امتیاز و تجربه تا ۲۰۰ امتیاز تعلق مییابد و معلمان حائز رتبه تا ۵۰۰ امتیاز آموزشیار معلم، مربی معلم ۵۰۰ امتیاز، استادیار معلم ۶۵۰ امتیاز، دانشیار معلم ۷۵۰ امتیاز، استاد معلم ۹۰۰ امتیاز اخذ خواهد کرد.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش پیشتر گفته بود که رتبهبندی معلمان از اول شهریور ۱۴۰۰ در فیش حقوقی فرهنگیان اعمال خواهد شد.
منبع: فراز