تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۱

نتایج قرعه کشی فروش خودرو منتشر شد

نتایج قرعه کشی سومین مرحله تخصیص خودرو اعلام شد و هم اکنون از سایت سامانه یکپارچه تخصیص خودرو قابل دسترس است.

اقتصاد۲۴- نتایج قرعه کشی سومین مرحله تخصیص خودرو در سامانه یکپارچه منتشر شده است و ثبت نام کنندگان با درج کد ملی یا کد رهگیری خود در این سامانه می‌توانند از نتایج قرعه کشی خودرو مطلع شوند.

ثبت نام سومین مرحله فروش خودرو در سامانه یکپارچه از ۱۶ شهریور ماه آغاز و ۱۹ شهریورماه به پایان رسید.

نسبت میان تعداد ثبت نام کنندگان و تعداد خودرو‌های عرضه شده در این مرحله نشان داد به رغم تمام ادعا‌ها و آمارسازی‌های مقامات وزارت صنعت در مورد افزایش تولید و عرضه خودرو هنوز فاصله بسیار زیادی نسبت به تامین نیاز بازار از سوی خودروسازان وجود دارد. برای مثال در مقابل درخواست ۱ میلیون و ۵۶۶ هزار نفر برای خودرو ۲۰۶ تیپ دو تنها ۵۰۰ خودرو عرضه شد یعنی از بین بیش از ۳۱۰۰ فرد متقاضی این خودرو در این قرعه کشی تنها یک نفر موفق به دریافت آن شده است.

در سومین دوره قرعه کشی یکپارچه حدود ۶۰ هزار خودرو عرضه شد که ۵۰ درصد ظرفیت قرعه کشی به طرح جوانی و بیست درصد ظرفیت قرعه کشی به خودرو‌های فرسوده اختصاص می‌یابد. تنها تفاوت نوبت سوم قرعه کشی یکپارچه با دفعات قبل اخذ استعلام از ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت برای متقاضیان مشمول طرح جایگزینی خودرو فرسوده بود.

در سومین دوره نام نویسی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، ۶ میلیون و ۶۸۴ هزار و ۳۸۴ نفر ثبت نام کردند که از این میزان ۳۶۴ هزار و ۸۳ نفر یعنی معادل ۵ و چهار دهم درصد متقاضی طرح جوانی جمعیت و ۱۲۴ هزار و ۵۶۹ نفر معادل، یک و نه دهم نفر، متقاضی طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده بوده اند.

در این مرحله به دلیل خروج محصولات سایپا به جز، ساینا اس، از قرعه کشی، تنها یک و دو دهم درصد از نام نویسی‌ها به متقاضیان شرکت سایپا اختصاص داشت و بیش از ۹۷ درصد از نام نویسی سومین دوره سامانه یکپارچه تخصیص خودرو برای محصولات ایران خودرو بود.

در این مرحله از فروش خودرو برای محصول لاماری ایما ۷۳ هزار و ۴۹۹ نفر، برای ۱۵۳ دستگاه خودرو و پژو ۲۰۶ تیپ دو ۱ میلیون و ۵۶۶ هزار و ۲۴۶ نفر برای ظرفیت ۵۰۰ دستگاه خودرو اقدام به ثبت نام کرده اند.

در محصول پارس ۲ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۱۶۱ نفر برای ظرفیت ۱۰۰۰ هزار دستگاه، پارس سال ۱ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۳۹۸ نفر برای ظرفیت ۴ هزار دستگاه، دنا پلاس اتوماتیک ۲۷۷ هزار و ۷۹۳ نفر برای ظرفیت ۵۰۰ دستگاه، سورن پلاس ۲۴۸ هزار و ۹۹۱ نفر برای ظرفیت ۳ هزار و ۲۵۰ دستگاه، رانا پلاس ۲۶۲ هزار و ۷۷۳ نفر برای ظرفیت ۲۵۰ دستگاه و ساینا ۷۱ هزار و ۵۷۵ نفر برای ظرفیت ۹ هزار و ۱۰۸ دستگاهی در سامانه فروش ثبت نام کرده بودند.

ارسال نظر