اقتصاد۲۴-ایرنا نوشت: وزارت خزانهداری آمریکا ۱۰ فرد و دو نهاد ایرانی را به اتهام انجام حملات سایبری به فهرست تحریمهای خود افزود.
وزارت خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در بیانیهای ادعا کرد دفتر کنترل داراییهای خارجی این وزارتخانه ۱۰ فرد و دو نهاد ایرانی را به دلیل نقش آنها در اقدامات مخرب سایبری از جمله فعالیت باج افزاری تحریم کرد.
وزارت خزانهداری آمریکا پیش از این نیز همزمان با اتهام زنیهای بی پایه و اساس علیه جمهوری اسلامی ایران در زمینه حمله سایبری به آلبانی اعلام کرد که وزیر و وزارت اطلاعات ایران را تحریم کرده است.
بر اساس اعلام امروز وزارت خزانه داری آمریکا، ۱۰ فردی که در فهرست تحریمها قرار گرفتهاند همگی تبعه ایران هستند.
در بیانیهای که وزارت خزانه داری آمریکا منتشر کرده، ادعا شده است که تمامی افراد و نهادهایی که شامل تحریمهای جدید شدند وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم ادعا کرد عوامل مخرب سایبری، صرف نظر از کشور یا پایگاه عملیاتی، مشاغل و زیرساختهای حیاتی را در سراسر جهان مورد هدف قرار داده و به طور مستقیم امنیت فیزیکی و اقتصادی آمریکا و سایر کشورها را تهدید میکند.
این مقام آمریکایی مدعی شد: برای مبارزه و جلوگیری از تهدیدهای باج افزار از جمله تهدیدهای مرتبط با سپاه پاسداران به هماهنگی با شرکای جهانی خود ادامه خواهیم داد.
آمریکا همچنین چهار شرکت و یک فرد ایرانی را به بهانه ارسال پهپاد از سوی ایران به روسیه به تازگی به فهرست تحریمهای خود افزوده است.
دولت بایدن در حالی از رویکرد دیپلماسی و شعار بازگشت به برجام سخن میگوید که تاکنون هیچ اقدام عملی موثری برای بازگشت به توافق سال ۲۰۱۵ انجام نداده بلکه در تداوم اتهام زنیهای بیپایه و اساس مخالفان جمهوری اسلامی ایران سیاستهای شکست خورده فشار حداکثری علیه تهران را اجرا میکند و به بهانههای مختلف دست به تحریم میزند تا به زعم خود با رویکرد دیپلماسی توام با فشار، خواستههای خود را بر ایران تحمیل کند.
آمریکا حمله سایبری ۹ سپتامبر (۱۸ شهریور) و نیز حمله سایبری ۱۵ جولای (۲۴ تیر ماه) به آلبانی را به ایران نسبت داده و محکوم کرده است.
نخستوزیر آلبانی با مطرح کردن اتهام بی پایه و اساس علیه ایران گفته است که کشورش روابط خود را با ایران قطع کرده است. "ادی راما" تصریح کرد که این کشور در حال قطع روابط دیپلماتیک با ایران است و به دیپلماتهای ایرانی و پرسنل سفارت ایران دستور داده است ظرف ۲۴ ساعت خاک آلبانی را ترک کنند.
بعد از اخراج گروهک تروریستی منافقین از عراق، این گروهک به دستور آمریکا و با هماهنگی دیگر اعضای ناتو به آلبانی مهاجرت کرد تا بتواند از آنجا به جاسوسی و اقدامات خرابکارانه علیه مردم ایران ادامه دهد.
منافقین هر ساله اجلاسی را با دعوت از چهرههای ضد ایرانی به تیرانا برگزار میکرد تا اینکه اجلاس امسال این سازمان بنا به دلایل امنیتی لغو شد.
وزارت امور خارجه ایران با مردود شمردن ادعاهای بیاساس مطرحشده از سوی دولت آلبانی علیه جمهوری اسلامی ایران، تصمیم این کشور به قطع روابط سیاسی با کشورمان را بر اساس چنین ادعاهای بی پایه، اقدامی نسنجیده و فاقد دوراندیشی در روابط بینالمللی دانست.
وزارت امور خارجه ایران روز چهارشنبه در واکنش به اقدام ضدایرانی دولت آلبانی، با اشاره به مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در زمینه فضای سایبری در مجامع چندجانبه و بینالمللی در راستای تدوین ضوابط و قاعدهمند کردن این حوزه، تأکید شده است، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای هدف حملات سایبری به زیرساختهای حیاتی خود، هرگونه استفاده از فضای سایبری به عنوان ابزاری برای حمله به زیرساختهای حیاتی سایر کشورها را مردود و محکوم میشمارد.