تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۲۶ آبان ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۶ نظر

واکنش گل‌محمدی به کسر شدن مبلغ قراردادش: فدای یک تار موی ملت ایران

یحیی گل‌محمدی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که به‌دلیل انتقاد از بازیکنان و کادر تیم ملی قبل از سفر به قطر از کمیته انضباطی تذکر شدید دریافت کرده و با واکنش «غضب‌آلود» مدیران باشگاه روبرو شده نسبت به کسر مبلغ قرارداد خود واکنش نشان داد.

اقتصاد۲۴-حساب توئیتری ملی‌پوش سابق تیم‌ملی با انتشار پستی چند کلمه‌ای در واکنش به این خبر نوشت: «فدای یک تار موی ملت ایران»

پیش‌تر برخی خبرگزاری‌ها به نقل از «منابع موثق» از کاهش ۲۰ درصدی مبلغ قرارداد گل‌محمدی به‌دلیل استوری اعتراضی خبر داده بودند.

به نوشته فارس، در پی این اتفاق قرار است یحیی گل‌محمدی شنبه یا یکشنبه در کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس حاضر شود تا پاسخگوی این اقدام خود باشد.

یحیی‌ گل‌محمدی در واکنش به دیدار کاروان تیم ملی با ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور پیش از پرواز به دوحه نوشته بود: «برای بازیکنان تیم‌ملی این بهترین فرصت بود که صدای مردم داغدیده و مظلوم ایران رو به‌گوش مسئولین برسونن ولی... توی درس معرفت نمیشه بیشتر از صفر به‌شما داد».

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
سمدی
۲۰:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۶
کنار یحیی هستیم
علی
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۶
آره فدای تار موی مردم، فهلگی که نکرده، سال بعد 50 میلیارد می بنده وارد جیب ملت دریافت میکنه
حسن
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۶
منظور داش یحیی اینه که فقط کسی مثل من میتونه از جیب مردم ایران بخوره و به همون مردم خیانت کنه البته مثل یحیی تو فوتبال ما کم نیستن همونایی که این روزها مردم رو میفرستن کف خیابون و مملکت رو به آتیش می کشن
ناشناس
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۷
این جناب گلمحمدی همراه با دیگر سلبریتی ها در خون شهدای این روزها شریک هستند . روزی باید پاسخگوی این خونها باشند. این 20 درصد را هم تفدیم جنایتکاران داعشی میکند.
ناشناس
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۷
گل محمدی اَشعال نمی خوهد از ما مردم ایران مایه بزخری ،ما ازت بدمون میار خائن مفت خور دروغگو
آریا
۱۵:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۷
بله 80 درصد 30میلیلرد میشه 24میلیارد بازم 6 میلیارد برات مونده میدونی برای ما ملت 6مبلبارد یعنی چقدر آرزو آقا بشین سرجان تو وامثال تو هم متهم اصلی هستید شما از ما نیستی راستی گذشته خانوادگیت یادته توی خواب هم این پولها رو نمیدیدی
ارسال نظر