تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۹ دی ۱۴۰۱

چگونه یک گوشی دست دوم بخریم؟

شما می‌توانید از طریق حراجی‌های گوشی تلفن همراه دست دوم، کانال‌های معامله و مزایده‌ها اقدام به خرید گوشی موبایل دست دوم بدون مشکل و با قیمت مناسب کنید. از جمله بسترهای خرید و فروش در ایران می‌توان به برنامه‌های ایرانی خرید و فروش و آگهی عرضه محصولات دسته دوم اشاره نمود.

اقتصاد۲۴ همیشه برخی از افراد نسبت به خرید لوازم دیجیتالی و الکترونیکی دست دوم همچون خرید گوشی موبایل دست دوم جبهه می‌گیرند؛ حال اینکه اگر انتخاب درستی انجام دهید و پیش از خرید تمام جوانب معامله را بسنجید، خرید رضایت‌بخشی را تجربه خواهید کرد. همیشه خرید هر وسیله دست دوم فارغ از اینکه ارزان‌تر است و می‌توان با پرداخت مبلغ مناسب صاحب آن شد، چالش‌هایی به همراه دارد. از جمله دغدغه‌های مرتبط با خرید محصول تلفن همراه دست دوم می‌توان به رجیستری، عدم سرقتی بودن و اصالت گوشی موبایل اشاره نمود. در کنار مرجع‌های معتبر همیشه سودجویان حضور دارند و از هر فرصتی برای کسب سود از طریق تخلفات مختلف استفاده می‌کنند. اگر قصد خرید گوشی موبایل دست دوم را دارید و نگرانی مسائلی همچون خرید گوشی دزدی یا دیگر مشکلات مرتبط با خریدهای دسته دوم را دارید، در این بخش راهنماییتان خواهیم کرد.

شما می‌توانید از طریق حراجی‌های گوشی تلفن همراه دست دوم، کانال‌های معامله و مزایده‌ها اقدام به خرید گوشی موبایل دست دوم بدون مشکل و با قیمت مناسب کنید. از جمله بسترهای خرید و فروش در ایران می‌توان به برنامه‌های ایرانی خرید و فروش و آگهی عرضه محصولات دسته دوم اشاره نمود. با یک جستجوی یک دقیقه‌ای می‌توانید انواع اطلاعات را درمورد محصول دسته دوم همچون قیمت گوشی دسته دوم، مشخصات گوشی دست دوم و شرایط خرید آن بدست آورید. فروشندگان در این بسترهای معاملاتی با شما از طریق چت، تماس تلفنی و یا ایمیل در ارتباط خواهند بود و به سوالاتتان پاسخ خواهند داد.

 

خرید مطمئن گوشی موبایل دسته دوم

بیشتر افراد تلاش می‌کنند خرید محصول تلفن همراه را از میان نمونه‌های آکبند و استفاده نشده انجام دهند؛ حال آنکه گاهی خرید گوشی موبایل دست دوم نیز یک برد و سود محسوب می‌شود. در صورتی که رجیستری گوشی انجام گرفته باشد، اصالت گوشی تایید شده باشد، گوشی دزدی نباشد و نقصی نداشته باشد، قطعاً ارزش خرید دارد. در ادامه به چند نکته درباره خرید گوشی موبایل دسته دوم اشاره می‌کنیم. با رعایت و در نظر گرفتن این موارد می‌توانید ریسک کلاهبرداری و ضرر درمورد خرید محصول تلفن همراه دسته دوم را کاهش دهید:

·         از عدم سرقتی بودن محصول اطمینان حاصل کنید

قبل از آنکه از فروشنده درباره قیمت گوشی دسته دوم سوال کنید، پیگیر سرقتی نبودن آن باشید. بسیاری از سودجویان در بازار اقدام به فروش گوشی دزدی می‌کنند. خرید این محصولات در نهایت برای خریدار فریب خورده مشکلات و دردسرهای مختلفی را درپی خواهد داشت. اما چگونه بفهمیم که گوشی سرقتی نیست؟

در هنگام خرید گوشی موبایل دست دوم چند چیز را از فروشنده یا فردی که با او معامله خرید را انجام می‌دهید، بخواهید: فاکتور فروش، اقلام همراه تلفن همراه، جعبه تلفن همراه و .... بیشتر تلفن همراه‌های سرقتی بدون لوازم جانبی و جعبه هستند و شناسایی آن‌ها راحتتر است. بنابراین اگر فروشنده تمام اقلام مرتبط با محصول را در اختیارتان قرار داد، می‌توانید درمورد عدم سرقتی بودن آن خاطر جمع باشید.

·         تلفن همراه آسیب دیده نباشد

با وجود اینکه محصولی که خریداری می‌کنید یک گوشی موبایل دسته دوم است؛ اما نباید خرابی و نقص همچون شکستگی داشته باشد. هنگام انتخاب و خرید گوشی موبایل دسته دوم به ظاهر آن دقت کنید. مراقب باشید که محصول دارای خط و خش، رنگ پریدگی، ضربه و شکستگی را خریداری نکنید. یک فروشنده صادق در هنگام معامله محصول حتماً درباره کم و کاستی‌های آن شما را مطلع می‌کند. اما اگر فروشنده فراموش کرد و یا اصلاً درباره عیوب احتمالی محصول با شما صحبت نکرد، خودتان هوشیار باشید و ظاهر محصول را به خوبی بررسی کنید.

·         مطمئن شوید محصول تلفن همراه فیک نیست

یکی از مشکلات پر تکرار و شایعی که درمورد خرید گوشی موبایل دست دوم پیش می‌آید، مسئله فیک یا کپی بودن محصول است. به عنوان خریدار لازم است دقت کافی را بخرج دهید و از اصالت گوشی اطمینان حاصل کنید. ممکن است فروشنده به شما بگوید که در حال خرید یک نسخه فیک و یا کپی هستید که در اینصورت فروشنده پاسخگوی مشکلات احتمالی که پس از فروش برای محصول پیش می‌آید نیست.

اگر شما با فیک بودن محصول مشکل دارید و اصرار دارید که حتماً محصول اصل را خریداری کنید، بنابراین لازم است این نکته را به فروشنده گوشزد کنید و از اصالت محصول اطمینان حاصل نمایید. تشخیص یک گوشی موبایل اصل از فیک برای خریداران چندان راحت نیست. بنابراین اگر شما هم در زمینه شناخت محصول فیک از اورجینال مهارت ندارید، بهتر است از یک فرد باتجربه راهنمایی بگیرید.

·         پورت‌های اتصال را بررسی کنید

یکی از موارد مهمی که غالباً نادیده گرفته می‌شود و از طرفی ضرر خریدار را در پی دارد، دقت نکردن به وضعیت اتصالات تلفن همراه دسته دوم است. هر تلفن همراه دارای چند پورت اتصال در اشکال گوناگون است. هنگام خرید گوشی موبایل دست دوم به سلامت پورت‌های آن، از جمله پورت شارژر، هدفون، پورت سیم کارت و کارت حافظه دقت کنید. برخی از تلفن‌های همراه عملکرد با قلم نیز دارند، بنابراین یادتان باشد که قلم محصول را تست کنید. همچنین از سلامت بخش نگهداره قلم (اگر محصول دارای این بخش است) اطمینان حاصل کنید.

·         تست سلامت تلفن همراه را جدی بگیرید

در هنگام انتخاب و خرید گوشی همراه دسته دوم از کد تست سلامت استفاده کنید. این کد تست سلامت گوشی در هر برند متفاوت است. به عنوان مثال کد تست اپل *#12345#3001* است. با شماره گیری کد تست سلامت مرتبط با هر برند یک منو برای آن گوشی باز می‌شود. با استفاده از هر یک از گزینه‌ها می‌توانید، عملکرد و سلامت هر بخش از تلفن همراه را بررسی کنید.

جمع بندی

می‌دانیم که خرید گوشی موبایل دست دوم مقرون به‌صرفه‌تر است و قیمت گوشی دسته دوم با گوشی آکبند قابل قیاس نیست. با وجود این باید هنگام خرید از چندین فروشنده درباره قیمت محصول مورد نظر از نوع دسته دوم سوال کنید و به راحتی گول کلاهبردار احتمالی را نخورید. گوشی‌های دست دوم امروز به دلیل مقرون به‌صرفه‌تر بودن یکی از اولویت‌های خرید افراد هستند. در هنگام خرید تلفن همراه دست دوم لازم است تمام نکات مرتبط با خرید گوشی موبایل دسته دوم را در نظر بگیرید، تا فریب سودجویان را نخورید. از جمله روش‌های انجام یک خرید مطمئن می‌توان به اصالت سنجی محصول، بررسی سلامت ظاهری و استفاده از کد تست سلامت گوشی اشاره نمود.  در انتها شما با مراجعه به سایت قلاب که امکان مشاهده و مقایسه قیمت گوشی را فراهم کرده، می توانید از حدود قیمت بازار مطلع شده و گوشی دست دوم را با قیمت مناسب تری بخرید.

ارسال نظر