اقتصاد۲۴- دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان کرج در یادداشتی از وضعیت معیشت و دستمزد کارگران که مطابق با تورم تعیین نمیشود، گلایه کرد و نوشت: مگر جز این است که گرانی باعث از بین رفتن بنیانهای اخلاقی، فرهنگی و سنتها میشود؛ حال چه شده که دولت مردان با افزایش ۲۷درصدی دستمزد، قانون کار را زیر پا گذاشته اند؟
فرشاد اوجانی در یادداشتی نوشت: «قبل از آغاز سال ۱۴۰۲ با حذف ارز ترجیحی شاهد افزایش قیمت مواد خوراکی، غذایی، درمانی، داروئی و حدود ۳۰۰ قلم کالا بودیم. این در حالی است که قیمت پوشاک و هزینه مسکن معضلی برای خانواده کارگران و بازنشستگان شده است در حالی که طی یک هفته، کالاهای کشور ۳۰۰درصدگران میشود. کار به جایی میرسد که سه دهک از مردم این جامعه، طی یک سال گذشته، فقط ۶ کیلو گوشت مصرف کرده اند، اما در سال ۱۳۶۸، توانایی خرید حدود ۱۲۸ کیلو گوشت را داشتند.
بیشتر بخوانید: وزیر کار درباره دستمزد ۱۴۰۲ چه گفت؟
حال این سئوال مطرح است که چرا نسبت به سه دهک پائین جامعه که اکثرا کارگر و حقوق حداقل دریافت میکنند، هیچکس اظهارنظر نمیکند؟
مسئولان فکر کرده اند چرا اکثر جامعه کارگری به آینده شان امیدی ندارند؟ آیا میدانند خرید مسکن برای یک کارگر ۱۲۰ سال زمان میبرد؟ آیا میدانند هیچ وقت حقوق یک کارگر حتی تا ۴۰ سال آینده به تورم نمیرسد؟
مگر جز این است که گرانی و تورم باعث از بین رفتن بنیانهای اخلاقی، فرهنگی و سنتها میشود؛ حال چه شده که دولت مردان با توجه به موارد ذکر شده با افزایش ۲۷درصدی دستمزد، قانون کار را زیر پا گذاشته و اقدام به ذبح قانون کار کرده اند؟»