تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲

ورود پول حقیقی به بورس شتاب گرفت

بورس تهران در هفته نخست کاری در ۱۴۰۲ شاهد ورود سرمایه به طور متناوب بود. این در حالی است که کارشناسان معتقدند این رشد شاخص کل ادامه خواهد داشت.

اقتصاد۲۴- در اولین روز معاملاتی هفته اخیر ۲۰ میلیارد تومان سرمایه حقیقی به بازار وارد شد و روز یکشنبه ۳ میلیارد تومان و روز دوشنبه ۲۲۸ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار سهام وارد شد.

روز سه‌شنبه ۷۱۸ میلیارد تومان پول حقیقی وارد شد و روز چهارشنبه این روند برای هشتمین روز معاملاتی متوالی ادامه داشت و ۴۱۸ میلیارد تومان وارد شد.


بیشتر بخوانید: پیش بینی بورس دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۲


در مجموع کل هفته هزار و ۶۶۰ میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد و میانگین روزانه ورود پول حقیقی ۳۳۲ میلیارد تومان بود.

رکوردداران ورود پول حقیقی

بیشترین ورود پول حقیقی در روز شنبه به نماد‌های خساپا، فولاد، وسدید و کرمان اختصاص داشت. روز یکشنبه نیز شتران، شبصیر و خوساز بیشترین ورود پول حقیقی را داشتند.

دوشنبه بیشترین ورود به سهام کرمان اختصاص داشت و حکشتی، وبصادر و شتران در رتبه‌های بعدی بودند.

روز سه‌شنبه نماد توسن بیشترین ورود را ثبت کرد و نماد‌های وبصادر، اخابر و وکغدیر در رتبه‌های بعدی بودند. در آخرین روز هفته نیز فارس، ذوب، شبریز و همراه بیشترین تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی را ثبت کردند.

منبع: اقتصاد نیوز
ارسال نظر