اقتصاد۲۴- رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه با بیان اینکه زمان صدور پروانه وکالت به ۶ ماه کاهش پیدا کرده است، گفت: پذیرفتهشدگان آزمون وکالت ۱۴۰۱ مرکز وکلا ۱۰۶۰۰ نفر هستند.
حسن عبدلیانپور با بیان اینکه صدور مجوزها و پروانه وکالت از دو سال به شش ماه کاهش پیدا کرده است، گفت: مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را با تمام ظرفیت خود در حداقل زمان ممکن اجرا کرده و خواهد کرد.
وی افزود: پیرو تأکیدات رئیس قوه قضائیه مبنی بر کاهش مدت زمان گزینشها و دغدغه نمایندگان مجلس در کاهش مدت زمان صدور مجوزها، مدت زمان فرآیند احراز صلاحیت عمومی و اعطای پروانه توسط مرکز از دو سال در سنوات گذشته به شش ماه در آزمون کنونی تقلیل یافته است.
بیشتر بخوانید: دلیل تاخیر در اعلام نتایج آزمون فوق العاده وکالت
توضیحات رئیس کانون وکلا درباره کارآموزی پذیرفتهشدگان آزمون وکالت
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه ادامه داد: بنا داریم که با ارتقای زیرساختها، این مدت زمان را در آزمونهای بعدی به سه ماه کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه نیز در راستای تکلیف قانونی خود همواره بر حسن اجرای این قانون نظارت کامل داشته است، گفت: آزمون وکالت سال ۱۴۰۱ مرکز وکلا در اردیبهشت ماه سال گذشته برگزار و نتایج نهایی آن به محض تصویب استفساریه این قانون در شهریور ماه اعلام شد.
عبدلیانپور گفت: بر این اساس با حذف ظرفیت عددی و تعیین نصاب شناور جهت قبولی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ نفر در این آزمون پذیرفته شدهاند و فرآیند احراز صلاحیتهای عمومی این آزمون بر اساس ماده ۲ قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری در بهمن و اسفند سال گذشته انجام شد.
وی تصریح کرد: از ۲۰ تا ۳۰ فروردین ماه نیز فرآیند انتخاب حوزه قضائی برای داوطلبان انجام شد و هم زمان از ۲۰ فروردین، پذیرفتهشدگانی که فرآیند استعلامات، تحقیقات و تأیید صلاحیت ایشان تکمیل شد بهتدریج برای طی کارآموزی به مراکز استانی معرفی شدند.
عبدلیانپور با بیان اینکه تا کنون داوطلبان ۱۳ استان به مراکز معرفی شدهاند، گفت: تمامی پذیرفتهشدگان که پیامک مراجعه به مراکز استانی دریافت کردهاند میتوانند با مراجعه به سامانه جذب نسبت به رؤیت حوزه قضائی که موفق به پذیرش شدهاند، اقدام کنند.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه خطاب به پذیرفتهشدگانی که هنوز پیامکی برای تشکیل پرونده برای آنها ارسال نشده، گفت: اندک پذیرفتهشدگان این ۱۳ استان که تا کنون پیامک مراجعه برای تشکیل پرونده دریافت نکردهاند نگران نباشند؛ چرا که ممکن است نقص پرونده داشته باشند یا استعلامات قانونی آنها تکمیل نشده باشد که قطعاً این مشکل نیز از طریق ارسال پیامک به آنها اطلاع داده شده و در قالب گروه دوم مجدداً به مراکز استانی جهت طی کارآموزی معرفی خواهند شد.