تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۲

بیشترین و کمترین بازدهی نماد‌های بورس

معاملات سومین هفته خردادماه نشان می‌دهد، والماس با رشد ۳۵ درصدی در صدر پربازده‌ترین نماد‌های بورس قرار گرفت. این در حالی است که رشد شاخص کل حتی به یک درصد هم نرسید. در مقابل، سصف‌ها با افت ۱۲ درصدی یکی از نماد‌هایی بود که طی این هفته سهامداران خود را ناامید کرد.

اقتصاد۲۴- معاملات بورس در سومین هفته خردادماه در حالی خاتمه یافت که شاخص کل با وجود تعطیلی دو روزه بازار، طی این هفته حدود ۰.۷۷ درصد رشد کرد و از دو میلیون و ۲۷۱ هزار واحد به دو میلیون و ۲۸۸ هزار واحد رسید.

شاخص هم‌وزن نیز در این هفته به همین منوال رفتار کرد و در سه روز معاملاتی با رشد حداقلی ۰.۶۹ درصدی خود را به ارتفاع ۷۷۶ هزار و ۶۴۶ واحد رساند.

حجم و ارزش معاملات

بررسی روند معاملات این هفته بازار سرمایه نشان می‌دهد که در بازار سهام در روز شنبه ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون برگه سهم دست به دست شد و ارزشی معادل ۶ هزار و ۲۰۵ میلیارد تومان رقم زد. همین اتفاق در روز سه شنبه با ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون و در چهارشنبه با ۱۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون برگه سهم ارزش معاملاتی حدود هفت هزار و ۷۶۱ و هفت هزار و ۵۰۲ میلیارد تومانی ثبت کرد.


بیشتر بخوانید: پیش بینی بورس در هفته آینده/ در شرایط فعلی سهام بخریم یا بفروشیم؟


با وجود اینکه در یک ماه گذشته، بازار سرمایه شرایط کم‌رمقی را پشت سر می‌گذارد، اما تا حدودی می‌توان گفت وضعیت این هفته بورس به دلیل تعطیلات عادی نبود.

ذکر این نکته ضروری است که در چند هفته اخیر، بازار سرمایه پول حقیقی جدیدی جذب نکرده و شرایط این هفته نیز این موضوع را تشدید کرد.

بیشترین و کمترین بازدهی هفته

نگاهی به معاملات این هفته بازار حاکی از آن است که والماس با افزایش ۳۵ درصدی، لقب بیشترین بازدهی را سهم خود کرده و به قیمت ۲۵۹ تومان رسیده است.

ثپردیس و حآسا نیز هریک با رشد به ترتیب ۲۳ و ۲۰ درصدی موفق شدند سود خوبی را نصیب سهامدارن خود کنند.

تحلیل تکنیکال این دو سهم نشان می‌دهد، سطوح ۱۷۵۷ و ۱۷۲۵ نزدیکترین مقاومت‌های شناسایی شده برای این دو سهم هستند.

کمترین بازدهی

در مقابل اما، سصف‌ها مانند سه نماد غشهد، چخزر و پی پاد با ۱۲ درصد کاهش قیمت، چهار نمادی بودند که در این هفته بدترین عملکرد را در میان بورسی‌ها ثبت کردند.

جدول آورده‌شده به خوبی نزدیکترین حمایت هر یک را نشان داده است. باید دید این سطوح می‌توانند از ادامه نزول آن‌ها جلوگیری کنند یا خیر؟

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر