تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی بورس امروز سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

دیروز شاخص در حوالی ۲ میلیون و ۱۶۰ هزار واحد ماندگار شد. این در حالیست که شاخص کل روز شنبه نیز تنها ۷۰۲ واحد رشد کرد و روز یکشنبه بیش از ۱۹ هزار واحد پایین آمد.

اقتصاد۲۴- برای پیش بینی بورس امروز - سه‌شنبه ۳۰ خرداد - به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. در روز دوشنبه شاخص کل بورس هزار و ۳۰۴ واحد رشد کرد و به رقم ۲ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۲۲۱ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۵ هزار و ۳۴۰ واحد بالا آمد و در رقم ۷۳۷ هزار و ۹۹۹ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۲۵۰ واحد رشد کرد و به رقم ۲۷ هزار و ۸۱۴ واحد رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز افزایش هزار و ۲۹۰ واحدی داشت و به سطح ۱۳۶ هزار و ۱۲۷ واحد رسید.

در پایان معاملات روز دو‌شنبه، ۳۳۸ نماد رشد قیمت و ۳۳۲ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۵۰ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۵۰ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت

روز دو‌شنبه در بورس شرکت ایرکا پارت صنعت (خکار)، شرکت سرمایه گذاری نیرو (ونیرو) و شرکت قند مرودشت (قمرو) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز سرمایه گذاری آوا نوین (وآوا)، شرکت سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر) و شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های پتایر (شرکت ایران تایر)، سصف‌ها (شرکت سیمان اصفهان) و بشهاب (شرکت لامپ پارس شهاب) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر)، شرکت نوش پونه مشهد (غپونه) و شرکت بهار رز عالیس چناران (عالیس) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات دوشنبه، ۹۲ نماد صف خرید داشتند و ۶۸ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۸۱۴ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۰۲ درصدی به ۴۷۲ میلیارد تومان رسید.


بیشتر بخوانید: پیشتازی صنایع ریالی بورس در تابستان


پیش بینی بورس امروز

معامله‌گران در شرایطی به استقبال معاملات امروز می‌روند که دیروز شاخص‌های بازار بار دیگر به سمت بالا حرکت کرد. اما شاخص کل روز پرنوسان‌تری داشت. ابتدا با نزول شروع کرد و خیلی سریع تغییر مسیر داد. در یک ساعت ابتدایی ۶ هزار واحد رشد کرد و پس از آن روند باثباتی را طی کرد. اما در یک ساعت پایانی عرضه در بازار زیاد شد و شاخص نیز شروع به نزول کرد و تنها هزار و ۳۰۴ واحد بالاتر از روز قبل ایستاد.

دیروز ارزش معاملات خرد با افت ۹ درصدی به ۷ هزار و ۵۶۷ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد تا به کانال ۷ همتی برگردد که سه روز متوالی در آن قرار داشت.

با این حال شاخص با جلوداری شپنا، حکشتی، شبندر و شستا رشد کرد. در مقابل، فولاد، نوری، وبملت و خودرو مانع رشد بیشتر شاخص کل شدند.

تعداد نماد‌های سبز و قرمز بازار تقریبا برابر بود. اما شاخص هم وزن بیش از ۵ هزار واحد رشد کرد.

همچنین روز دوشنبه بار دیگر شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم و ۴۳۴ میلیارد تومان سرمایه حقیقی به بازار وارد شد. دیروز نماد‌های بانکی - وبملت، وتجارت و وبصادر - بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

معامله‌گران حقیقی از نماد‌های بانکی خارج شدند و در مقابل نماد‌های شهر، شرانل، فکمند، فسبزوار و شبندر بیشترین ورود پول حقیقی را ثبت کردند.

بدین ترتیب شاخص در حوالی ۲ میلیون و ۱۶۰ هزار واحد ماندگار شد. این در حالیست که شاخص کل روز شنبه نیز تنها ۷۰۲ واحد رشد کرد و روز یکشنبه بیش از ۱۹ هزار واحد پایین آمد؛ بنابراین به نظر می‌رسد وضعیت نماد‌های کوچک و متوسط بازار بهتر از بزرگان بازار است. در میان بزرگان، تنها بخشی از پالایشی‌ها و فلزات اساسی سبزپوش بودند. در مجموع می‌توان گفت با روند فعلی که پول حقیقی از بازار خارج می‌شود انتظار رشد قابل توجهی در بازار دیده نمی‌شود.

منبع: اکوایران

ارسال نظر