تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۲

بیت‌کوین رکورد عجیبی را ثبت کرد

بیت‌کوین هفت‌روز قبلی را در نیمه ابتدایی کانال ۲۹ هزار دلار حضور داشته و افت‌وخیز‌های آن در یک بازه ۶۴۰ دلاری خلاصه می‌شود. این کمترین نوسان هفتگی بیت‌کوین در تاریخ به‌حساب می‌آید و همین جمله بهترین توصیف از روند کسل‌کننده این روز‌های بازار است.

اقتصاد۲۴-قیمت بیت‌کوین به جایگاه ۲۹ هزار و ۳۱۰ دلار رسیده است. به‌خاطراینکه بیت‌کوین دیروز ۲۹ هزار و ۴۱۰ دلار ارزش داشت، بازدهی روزانه آن منفی چهاردهم درصد محاسبه می‌شود و، چون نرخ دلار نوسان قابل توجهی نداشته، هولدر‌های ایرانی بیت‌کوین هم متحمل چنین ضرری شدند.

قیمت بیت‌کوین در ۲۴ ساعت قبلی نهایتا ۲۹ هزار و ۴۸۴ دلار بوده و در کمترین حالت خودش به ۲۹ هزار و ۸۹ دلار رسیده است. دقیقا رفتاری مشابه یک هفته اخیر؛ یعنی رفت‌وبرگشت‌های تکراری در نیمه کانال ۲۹ هزار دلار.

بیت‌کوین نسبت به هفته قبل که ۲۹ هزار و ۶۰ دلار معامله می‌شد، رشد قیمت جزیی شش‌دهم درصدی را تجربه می‌کند. نسبت به دوهفته قبل بازدهی بیت‌کوین منفی سه درصد محاسبه می‌شود و اگر به یک ماه قبل برگردیم، متوجه کاهش چهار درصدی قیمت بیت‌کوین می‌شویم.

قیمت بیت‌کوین در یک ماه گذشته نهایتا ۳۱ هزار و ۷۴۰ دلار بوده که این عدد را باید بالاترین سطح سالانه آن بدانیم. خیلی‌ها شرط صعودی شدن دوباره بازار را عبور بیت‌کوین از این مرز می‌دانند و آنطرف خیلی‌ها نگران هستند که درجازدن‌های این روز‌های بیت‌کوین نهایتا منجر به سقوط جدیدی در بازار شود.

قیمت اتریوم؛ هزار و ۸۵۷ دلار

قیمت اتریوم در شبانه‌روز قبلی حدود یک درصد افت داشته است. هر واحد اتریوم درحال حاضر هزار و ۸۵۷ دلار یعنی به‌پول خودمان ۹۲ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان خریدوفروش می‌شود و دیروز این ارز دیجیتال هزار و ۸۷۵ دلار ارزش داشت. در این مدت بیشترین قیمت اتریوم هزار و ۸۷۸ دلار به‌ثبت رسیده و عدد هزار و ۸۵۴ دلار کمترین قیمت اتریوم بوده است.


بیشتر بخوانید:قیمت بیت کوین و ارز‌های دیجیتال امروز سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ + جدول


نمودار اتریوم در بازه‌های هفتگی، ۱۴ روزه و ماهانه هم تقریبا مشابه بیت‌کوین بوده است. یعنی همزمان با رشد تقریبا شش‌دهم درصدی قیمت بیت‌کوین در یک هفته قبلی یک درصد از قیمت اتریوم ریخته است. در بازه ۱۴ روزه قیمت بیت‌کوین و اتریوم به‌ترتیب سه و ۲.۵ درصد ریخته و این عدد‌ها در بازه یکماهه به‌ترتیب منفی چهار و منفی سه درصد بوده است. خلاصه که اتریوم هم روند کسل‌کننده‌ای در هفته‌های اخیر داشته است و رفت‌وبرگشت‌های تکراری را تجربه کرده.

اتریوم با دراختیار داشتن تقریبا ۱۸.۵ درصد از سهم بازار ارز دیجیتال دومین رمرزارز مهم دنیاست. چون از حدود ۱.۲ تریلیون دلاری که درحال حاضر در بازار ارز دیجیتال وجود دارد، حدود ۲۲۶ میلیارد دلار به اتریوم تبدیل شده است و فقط در ۲۴ ساعت قبلی ۴.۲ میلیارد دلار بابت خریدوفروش‌های اتریوم بین تریدر‌های بازار ارز دیجیتال جابجا شده است. یعنی تقریبا نصف حجم معاملات بیت‌کوین.

نوسان هفتگی انواع ارز دیجیتال سرشناس

دوج‌کوین با ثبت بازدهی هفتگی مثبت پنج درصد بین ۱۰ ارز دیجیتال سرشناس بازار بهترین عملکرد را داشته است. هر واحد دوج‌کوین درحال حاضر ۰.۰۷۸ دلار (سه هزار و ۹۰۰ تومان) معامله می‌شود و هفته قبل ۰.۰۷۳ دلار (سه هزار و ۷۰۰ تومان) ارزش داشته است. دوج‌کوین از حیث تسلط به بازار درحال حاضر هفتمین ارز دیجیتال برتر دنیاست و چیزی نزدیک ۱۱ میلیارد دلار یعنی ۰.۹ درصد از کل سرمایه معامله‌گران بازار به دوج‌کوین تبدیل شده است.

یپل، بایننس، کاردانو، سولانا و ترون به‌شکل دسته‌جمعی بازدهی هفتگی منفی داشتند که البته افت قیمت آن‌ها بین منفی چهار درصد تا منفی سه‌دهم درصد یعنی به‌شکل ناچیزی بوده است.

ریپل که آرام‌آرام از روز‌های اوجش در هفته ابتدایی مرداد فاصله می‌گیرد، بازدهی هفتگی منفی ۲.۵ درصد داشته است. ارز دیجیتالی که با نماد XRP و سهم تقریبا سه درصدی از بازار، بعد بیت‌کوین، اتریوم و تتر چهارمین رمز‌ارز بزرگ و مطرح بازار است.

بایننس که از این حیث پشت‌سر ریپل در جایگاه پنجم قرار دارد، هفته گذشته را با ثبت بازدهی منفی سه‌دهم درصد تجربه کرده است. آن‌هایی که در کیف پولشان کاردانو یا همان ADA داشتند، در این یک هفته بابت آن منفی شش‌دهم ضرر کردند. سولانا و ترون هم که در جمع تقریبا ۱۰ هزار ارز دیجیتال که فعلا وجود دارد، از حیث تسلط به‌بازار جایگاه نهم و دهم را مال خود کردند، هفته گذشته را به‌ترتیب با ثبت بازدهی منفی ۳.۵ و منفی چهار درصد به‌پایان رساندند.

بازدهی هفتگی انواع ارز دیجیتال

انواع ارز دیجیتال

بازدهی هفتگی

بیت‌کوین

مثبت 0.6 درصد

اتریوم

منفی یک درصد

ریپل

منفی 2.5 درصد

باینسس

منفی 0.3 درصد

دوج‌کوین

مثبت پنج درصد

کاردانو

منفی 0.6 درصد

سولانا

منفی 3.5 درصد

ترون

منفی چهار درصد

منبع: فرارو
ارسال نظر