تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲

با خوردن این چای بیماری به سراغتان می‌آید

چای میکروب‌های دهان را کاهش می‌دهد، اما چای مانده در بدن تولید سم می‌کند. مصرف چای مانده در درازمدت باعث سردرد، تپش قلب و زخم معده می‌شود. چای را تازه دم کنید و کمرنگ بنوشید.

اقتصاد۲۴- بسیاری از افراد چای تازه دم را دوست دارند، اما آن‌هایی که به طور مداوم چای می‌نوشند گاهی یا حتی اغلب اوقات از چای به اصطلاح کهنه هم رویگردان نیستند. آن چای و این چای چه اثری بر بدن می‌گذارد؟ یک متخصص تغذیه در این باره توضیح داده است.

چای که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می‌رود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد.

ساعدی متخصص تغذیه میگوید: مصرف چای به‌عنوان نوشیدنی در زندگی ضروری است و هر فرد در روز می‌تواند به اندازه چهار تا شش لیوان چای بنوشد.


بیشتر بخوانید:میوه ای که کار اکسیر جوانی را می کند


مصرف چای به‌صورت یخ چای بهتر است و چای رقیق و نسبتا کم رنگ در یک تا دو ساعت بعد از مصرف غذا نیز مناسب است. چای تازه حس خستگی را از تن خارج می‌کند، برعکس، چای کهنه خستگی را افزایش می‌دهد.

زمان ماندگاری برگ چای در آب جوش ۱۰ دقیقه است و بیش از ۱۰ دقیقه موجب تلخی چای شده و چای پررنگ موجب می‌شود که آب بدن کشیده شود و بدن کم آب‌تر از حالت عادی شود. چای نمی‌تواند جایگزین آب باشد و باید هر فرد به‌صورت جداگانه آب بنوشد.

منبع: رکنا
ارسال نظر