تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲

ماجرای تعطیلی شرکت داروسازی الحاوی چیست؟

سازمان غذا و دارو با اشاره به گران‌فروشی ۲۲۰ میلیاردی شرکت داروسازی الحاوی و محکومیت این شرکت به پرداخت جریمه ۱۱۰۰ میلیارد تومانی اعلام کرد تنها ۶ کالای این شرکت حکم توقف فروش داشته‌اند، اما الحاوی اقدام به احتکار و توقف عرضه تمام محصولات خود کرده است.

اقتصاد۲۴-سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه‌ای خبر داد که شرکت داروسازی الحاوی به دلیل احراز تخلف گران‌فروشی ۲۲۰ میلیاردی و عدم ارائه هیچگونه دفاع موثر، توسط سازمان تعزیرات حکومتی محکوم به پرداخت جریمه و ممهور شدن پروانه واحد تولیدی شد.

در این اطلاعیه آمده است:

به دنبال تشدید نظارت‌های سازمان غذا و دارو بر شرکت‌های تولیدی، وارداتی، پخش و داروخانه‌ها، گرانفروشی شرکت داروسازی الحاوی محرز و بر اساس گزارشات ارائه شده این سازمان، کمیسیون ماده ۱۱ دانشگاه تهران و ایران، بنابر عدم ارائه هرگونه دفاعیات یا حتی حضور نمایندگان شرکت مذکور در جلسات رسیدگی به پرونده، سازمان تعزیرات حکومتی شرکت متخلف را به پرداخت ۱۱۰۰ میلیارد تومان جریمه معادل ۵ برابر ارزش ریالی تخلف و ممهور شدن پروانه واحد، محکوم کرد.

بر این اساس از کل سبد دارویی این شرکت، تنها ۶ کالا به دلیل گرانفروشی مکرر حکم توقف فروش داشته‌اند، اما ضمن عدم اصلاح رویه و ادامه روند گرانفروشی پس از صدور حکم، اقدام به احتکار و توقف عرضه تمام محصولات خود کرده است.

در پیک آنفلوانزای پاییز و زمستان سال گذشته این شرکت در هر عدد قطره پرمصرف ۱۴ هزار تومانی استامینوفن کودکان را با نزدیک به دو برابر قیمت به فروش رسانده است.


بیشتر بخوانید:گرانی و بحران کمبود بیش از ۲۰۰ قلم دارو در کشور


همچنین این شرکت برای ایجاد فشار روی سازمان غذاودارو تولید سایر محصولات خود را نیز متوقف کرده و خبر از تعدیل نیرو داده است!

گروه کشی و سو استفاده از قشر کارگر یک روش قدیمی توسط مدیران متخلف بوده و انتشار نامه‌هایی از این دست با هدف ایجاد وحشت میان مردم نکته‌ای است که نهاد‌های نظارتی و امنیتی باید با دقت بیشتری با چنین شرکت‌هایی برخورد کنند تا دیگر شرکتی حاضر نباشد سلامت مردم را فدای منافع مالی شخصی خود کند.

منبع: رویداد24
ارسال نظر