تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

نقد و بررسی نظر مهیار عباسی در خصوص واردات پارچه به ایران

پارچه یکی از پر مصرف‌ترین محصولات در همه‌ی کشور‌های دنیا از جمله کشور مان ایران است. از پارچه در تهیه انواع پوشاک و حتی مصارف صنعتی استفاده می‌شود. لازم به ذکر است که قوانین بسیار سخت گیرانه‌ای برای واردات پارچه به کشور وجود دارد.

اقتصاد۲۴- پارچه یکی از پر مصرف ترین محصولات در همه ی کشورهای دنیا از جمله کشور مان ایران است. از پارچه در تهیه انواع پوشاک و حتی مصارف صنعتی استفاده می شود. لازم به ذکر است که قوانین بسیار سخت گیرانه ای برای واردات پارچه به کشور وجود دارد . در واقع واردات پارچه کار هر بازرگان تازه وارد به این عرصه نیست و معمولاً افرادی که در این زمینه قدمت و قدرت دارند، توانایی واردات پارچه را نیز دارند.

آقای مهیار عباسی یکی از اشخاصی است که موفق بوده تا وارد کننده انواع پارچه به کشور باشد. در این متن ما بنا داریم تا نکاتی پیرامون واردات پارچه به کشور و نظر ایشان در این خصوص را با شما در میان بگذاریم. اما پیش از آن، بررسی مختصری از مسائل حقوقی و قوانین موجود در حوزه واردات پارچه به کشور را مرور خواهیم کرد.

قوانین واردات پارچه در ایران

قوانین واردات پارچه به کشور اصلاً آسان و راحت نیست و بسیار خاص و پیچیده است. معمولاً افرادی که به حوزه ی واردات پارچه به کشور وارد می شوند افراد ضعیفی نیستند ، شک نکنید ویژگی های منحصر به فردی آن ها را به سمت این کار پیچیده و تحمل سختی‌های آن کشانده است. از مهم ترین قوانین حاکم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 پس از تکمیل سفارش و خرید در کشور تولید کننده زمان ورود آن به کشور مان فرا می رسد. در این شرایط ترخیص کالا از گمرک مهمترین فرآیند است . پس داشتن پتانسیل کافی و فراهم آوردن بستری مناسب برای ترخیص کالا یا هماهنگی با شرکت بازرگانی ترخیص کالا ضرورت و اهمیت پیدا می کند.

 پس از ترخیص کالا از مرزهای کشور، زمان حمل آن به مقصد مورد نظر فرا می رسد. در این زمان نیز ایجاد بستر لازم برای حمل یا هماهنگ شدن با شرکت حمل و نقل بسیار معتبری که بتواند به نحو احسن محصولات را جا به جا کند، بسیار حائز اهمیت است‌.

در ادامه به نقد و بررسی نظرات مهیار عباسی پیرامون واردات پارچه به کشور می پردازیم تا بیشتر از گذشته با تفکرات ایشان آشنا شویم.

مهم ترین نکات در مورد واردات پارچه از نظر مهیار عباسی

به نظر ایشان از مهم ترین نکات در مورد واردات پارچه، که هر تاجر و بازرگانی باید آن ها را بداند و به آن ها دقت و عمل کند ؛ مواردی است که در ادامه به آن اشاره کرده اند.

با بازار داخلی خود آشنا باشید . کمبودها و نیاز های بازاری که در آن کار می کنید را به خوبی بشناسید. بهتر است این کار را قبل از هر گونه درخواست سفارش و انجام معامله انجام دهید. شما به عنوان یک وارد کننده حرفه ای پارچه باید در مورد تقاضای پارچه مردم کشور تان اطلاعات جامع و کاملی داشته باشید. کمبودها و نیاز بازار خود را شناسایی کرده و سپس اقدام به واردات پارچه کنید. این موضوع بسیار حائز اهمیت است‌. هر چه آشنایی شما با این کمبود ها بیشتر و دقیق تر باشد، امکان خطای کم‌ تری‌ خواهید داشت، همچنین پارچه های شما زودتر به فروش می رسند.

 این که پاسخ روشنی به این پرسش داشته باشید که چرا واردات انجام می دهید؟ کمک می کند تا عاقلانه فکر کنید و منطقی تصمیم بگیرید . پس در اولین قدم در می یابید که نیاز است با بازار خود بیگانه نباشید و با بررسی کمبود ها به رفع نیازها و پاسخ گویی به آن ها مبادرت ورزید. 

قبل از اقدام به سفارش و تکمیل خرید از کشور تولید کننده، اطلاعات جامعی از پارچه و شرکت تولید کننده آن داشته باشید . همیشه می توانید به شرکت های صاحب نام و بسیار معتبر، اطمینان کنید . این شرکت ها معمولاً به تعهدات خود بسیار پایبند تر از  شرکتهای دسته دوم و سوم هستند و لذا شما می توانید با اطمینان بیشتر اقدام به خرید محصول و واردات آن به کشور داشته باشید.

پرداخت تعرفه های گمرکی  واردات پارچه به ایران

برای تحویل گرفتن سفارشات خود از گمرکات بهتر است تا در پرداخت تعرفه های گمرکی سعی کنید تا هیچ گونه کوتاهی نداشته باشید . این انجام تهعد و وظیفه کمک می کند تا بتوانید به صورت رسمی محصولات خود را ترخیص نموده و در بازار عرضه نمایید. اگر بنا دارید واردات پارچه را به کرات انجام دهید با پایبند بودن به قوانین ،اعتبار خوبی برای خود فراهم خواهید کرد و در دفعات بعدی کار ترخیص کالای شما راحت تر و سریع تر پیش خواهد رفت. 

اکنون شما صاحب کالایی هستید که قصد فروش آن در کشور را دارید. اما توصیه من این است که قبل از ورود کالای خود ، اقدام به بازاریابی کرده و بستر لازم و مناسب را برای ارائه پارچه های خود در بازار نساجی کشور انجام داده باشید. این کار کمک بزرگی به فروش سریعتر کالای شما خواهد کرد و فروش آن، هزینه هایی که برای خرید و گمرکات پرداخته بوده اید را سریع تر پر می کند. سعی کنید تعهداتی برای خود در نظر بگیرید و به آن ها پایبند باشید؛ این کار کمک می‌کند تا همکاری شما با توزیع کننده ها و فروشندگان دسته چندم بازار ادامه یابد و این موضوع برای شما بسیار حائز اهمیت است.

کلام پایانی

در این متن تلاش شد تا آشنایی خوبی با ایده ها و تفکرات آقای مهیار عباسی به عنوان کارآفرین موفق در زمینه واردات پارچه به کشور بیان شود. همچنین خواننده با ظرفیت های ایشان و روش کارشان در این زمینه آشنا شد. نام ایشان در صنعت پرده و پارچه های پرده ای و مبلی بسیار پر آوازه است و شما با سرچ نام ایشان در فضای مجازی مخصوصا اینستاگرام عباسی اطلاعات بیشتری نیز خواهید یافت.

ارسال نظر