اقتصاد۲۴- همچنین وکیل صبوری نیز ضمن ارائهی توضیحاتی دربارهی آخرین وضعیت پروندهی شکایت از این بازیگر پس از ماجرای درگیری او در یک بیمارستان در سال ۱۴۰۰، اعلام کرده با توجه به شرایط فعلی صبوری اجرای حکم زندان او فعلاً متوقف شده است.
صبوری روز جمعه در یک استوری اینستاگرامی نوشت:
به خاطر فشارای روانی که روم بود و هست، به خاطر ناحقیها و نامردی ها، بهم حملههای عصبی عجیبی دست میداد. دکتر دستور داد مدتی بستری باشم (یک ماه). ۲۵ روزش مونده. واسه سلامتی من و هر کی که مریضه و مشکلی داره دعا کنید. از گفتنش خجالت نمیکشم، دنبال ترحم هم نیستم، ولی خواستم بگم بد روزگاریه، بد! سی و یک سالگیم چه جوری شروع شد.
خبر بستری شدن علی صبوری در بیمارستان روانی بازتاب زیادی در شبکههای اجتماعی داشت. پس از آن صبوری با انتشار استوری دیگری از وضعیت خود گفت.
همچنین حسین شاهرخی، وکیل علی صبوری در گفتگویی با خبرگزاری تسنیم توضیحاتی دربارهی وضعیت جدید پروندهی شکایت از این بازیگر ارائه کرده است.
بیشتر بخوانید: لغو یک کنسرت به خاطر تشابه صدای خواننده مرد به زن! + فیلم
شاهرخی دراین خصوص اظهار کرد: در اواخر اسفند سال ۱۴۰۰ درپی بروز علایم بیماری قلبی، موکلم علی صبوری به بیمارستان رجایی تهران مراجعه میکند، اما به دلیل بیتوجهی پزشک کشیک و نهایتاً فشار عصبی وارده بر وی، بین این فرد (علی صبوری) و مامور پلیس و همچنین پزشک کشیک درگیری به وجود میآید.
وی افزود: پس از تشکیل پرونده و اعلام جرم توسط پزشک کشیک و مامور پلیس، موکل بنده آقای علی صبوری به تحمل دو فقره حبس ۴ ماهه (در مجموع ۸ ماه) محکوم میشود.
این وکیل دادگستری با بیان اینکه مامور پلیس در روند رسیدگی به این پرونده از شکایت خود صرف نظر کرد و رضایت داد، گفت: در واقع پلیس اعلام کرد هدف از شکایت حفظ شان ماموران پلیس حین انجام وظیفه و متوجه شدن خطای فرد خاطی بوده و اکنون که متهم (علی صبوری) اعلام پشیمانی میکند، میتواند رضایت دهد که در نهایت امین شاکرمی (مامور پلیس) اقدام به رضایت دادن در این پرونده کرد.
وکیل علی صبوری گفت:، اما متاسفانه شاکی دیگر پرونده که از پزشکان بیمارستان محل نزاع و درگیری هستند؛ راضی به رضایت دادن نشدند و درخواست مبلغی برای رضایت کردند که از عهده پرداخت موکل من خارج است.
این وکیل دادگستری با بیان اینکه به دلیل بیماری وی از قاضی درخواست کردیم تا موکلم به زندان نرود، گفت: قاضی ابراهیمی دادیار اجرای دادسرای فرهنگ و رسانه با عنایت به ماده ۵۰۲ قانون آئین دادرسی کیفری اعلام کرد که اجرای مجازات حبس متوقف و این فرد (علی صبوری) فعلاً به زندان نرود.
شاهرخی در تشریح ماده ۵۰۲ قانون آیین دادرسی کیفری گفت: این ماده میگوید که هرگاه محکومٌ علیه به بیماری جسمی یا روانی مبتلا باشد و اجرای مجازات موجب تشدید بیماری یا تأخیر در بهبودی وی شود، قاضی اجرای احکام کیفری با کسب نظر پزشکی قانونی تا زمان بهبودی، اجرای مجازات را به تعویق میاندازد.
بیوگرافی علی صبوری
علی صبوری متولد سال ۱۳۷۱ در مشهد، دانشجوی اخراجی رشته هوشبری است.
به گفتهی خودش در دبیرستان تجربی خواند و دوست داشت پزشک شود و تصور میکرد میتواند هنر را در کنارش نیز ادامه دهد.
اما به جای پزشکی، در رشته هوشبری قبول شد و در آخرین ترم از دانشگاه اخراج شد. او در مصاحبهای در اینباره گفته: «می خواستم یک نمایش روی صحنه ببرم و با وجود هماهنگی با اساتید دانشگاه بخاطر عدم حضور در کلاس صفر گرفتم و اخراج شدم.»
در سال ۹۵ بعد از انتشار یک ویدئوی طنز انتقادی در اینستاگرام دربارهی عدم برگزاری کنسرت در مشهد به فکر ساخت کلیپهای کوتاه طنز افتاد. او تا پیش از آن دنبال کنندگان بسیار کمی داشت، اما وقتی این ویدئو با استقبال کاربران مواجه شد، تصمیم گرفت این کار را ادامه دهد و اینگونه شد که رفته رفته به یکی از چهرههای کمدی اینستاگرام بدل شد.
در سال ۹۶ در مسابقه «خنداننده شو» برنامهی تلویزیونی «خندوانه» شرکت کرد و گرچه از رسیدن به فینال مسابقه باز ماند، اما شهرت بسیار زیادی کسب کرد، به طوری که شرکت در این مسابقه تعداد دنبال کنندگان اینستاگرامش را از ۴۰۰ هزار نفر به یک میلیون نفر رساند.
صبوری ساخت کلیپهای طنز را ادامه داد تا اینکه در سال ۹۹ توانست با سریال تلویزیونی طنز «آخر خط» برای نخستین بار بازیگری حرفهای را تجربه کند.
البته او در سال ۹۵ در فیلم «سقف دودی» پوران درخشنده هم نقش آفرینی کوتاهی کرده بود، اما در تدوین نهایی سکانسهای او حذف شده بود.
بعد از آن بار دیگر در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در دو سریال تلویزیونی طنز به نامهای «بوتیمار» و «خداداد» حضور یافت.
بعد از آغاز فعالیت صبوری در تلویزیون، حضور او در اینستاگرام کمرنگ شد. او در مصاحبهای در اینباره گفته: «مدتی از اینستاگرام دور شدم، چون برای ورود به تلویزیون یک تعهد حرفهای ۱۰ ساله دادم که همه کارهایم تا ده سال آینده با اجازه مدیران سازمان باشد. این تعهد را یک روند حرفهای میدانم چرا که امروز فیلم و سریال زیادی در فضای مجازی ساخته میشود که اغلب آنها هنرپیشههایی هستند که در تلویزیون رشد کردند و این طبیعی است که مدیران بخواهند هنرپنیشههای خود را صرفا برای تلویزیون استفاده کنند.»
صبوری علاوه بر بازیگری، به عنوان دستیار صحنه و جانشین تولید سینما و تلویزیون نیز فعالیت کرده است.