تاریخ انتشار: ۰۳:۲۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲

سلامت قلب با خوردن قارچ بیشتر

عوامل زیادی می تواند بر خطر ابتلا به بیماری قلبی تأثیر بگذارد، از جمله رژیم غذایی. فواید تغذیه ای منحصر به فرد قارچ باعث می شود که شما در برابر بیماری های قلبی مختلف مصون بمانید.

اقتصاد ۲۴-به گزارش وری ول هلث، برخی از عوامل خطر بیماری قلبی مانند سابقه خانوادگی شما خارج از کنترل هستند، اما عوامل مرتبط با سبک زندگی شما مواردی هستند که می‌توانید در آن‌ها تغییراتی ایجاد کنید و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید.

یکی از بهترین کار‌هایی که می‌توانید برای سلامت قلب خود انجام دهید این است که به آنچه می‌خورید توجه داشته باشید. شاید تعجب کنید اگر بدانید که قارچ دارای فواید تغذیه‌ای منحصر به فردی است که آن را به یک غذای سالم و دوستدار سلامت قلب تبدیل می‌کند.

الیزابت شاو متخصص تغذیه گفت: «تمرکز بر غذا‌هایی که سلامت قلب را ارتقا می‌دهد به دلایل زیادی مهم است، از جمله اینکه بیماری قلبی یکی از مهمترین علل مرگ و میر در سطح جهانی است. خوشبختانه، تغذیه سالم برای قلب نباید خسته کننده باشد، زیرا افزودن غذا‌های مفید مانند قارچ به رژیم غذایی شما ممکن است به حمایت از سلامت قلب شما کمک کند.»

اگر هدف شما حمایت از سلامت قلب و عروق است، در اینجا چند دلیل برای مصرف بیشتر قارچ آورده شده است:

آنتی اکسیدان منحصر به فرد موجود در قارچ

یکی از جالب‌ترین ویژگی‌های قارچ، ترکیب اسید آمینه آن است. قارچ منبع غذایی اصلی یک اسید آمینه آنتی اکسیدانی و ضد التهابی به نام ارگوتیونئین است. اکثر قارچ‌ها حاوی اسید آمینه هستند، اما انواع کینگ صدف، میتاکه، صدف و شیتاکه برخی از گونه‌هایی هستند که دارای بالاترین میزان ارگوتیونئین در بین دیگر قارچ‌ها می‌باشند.

ارگوتیونئین با سطوح پایین‌تر تری گلیسیرید مرتبط است و ممکن است به جلوگیری از تشکیل پلاک شریانی؛ یک مقصر کلیدی در بیماری قلبی کمک کند.


بیشتر بخوانید:خوراکی‌های که موجب سنگ کلیه می‌شوند را بشناسید




یک مطالعه ارتباط مستقیمی بین دریافت ارگوتیونئین از رژیم غذایی و عملکرد بهتر قلب و عروق نشان داد. این مطالعه همچنین اشاره کرد که سطوح بالاتر ارگوتیونئین پلاسما ممکن است نشان دهنده خطر کمتر مرگ زودهنگام در اثر بیماری‌های قلب یا عروق خونی باشد.

فیبر معجزه آفرین موجود در قارچ

قارچ دو نوع فیبر دارد: نامحلول (در آب حل نمی‌شود) و محلول (در آب حل می‌شود). شما به هر دو نوع فیبر نیاز دارید، اما فیبر محلول ممکن است مزایای منحصر به فردی برای سلامت قلب داشته باشد.

بتا گلوکان نوعی فیبر محلول است که در قارچ یافت شده و ماده‌ای ژل مانند در دستگاه گوارش ایجاد می‌کند. این ژل کلسترول و تری گلیسیرید را به دام می‌اندازد و از جذب آن‌ها توسط بدن در طول هضم جلوگیری می‌کند.

این فرآیند به نوبه خود به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کند.

ویتامین D موجود در قارچ

بسیاری از افراد سطح ویتامین D پایینی دارند و کمبود این ویتامین با بسیاری از مشکلات مرتبط با قلب، از جمله بیماری عروق کرونر، نارسایی قلبی و فیبریلاسیون دهلیزی مرتبط است.

غذا‌های کمی به طور طبیعی ویتامین D در خود دارند، اما قارچ‌ها سرشار از این ویتامین هستند و برخی از انواع آن در واقع با قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش بیشتر رشد می‌کنند تا ویتامین D را بیشتر تولید کنند.

قارچ یک گوشت گیاهی است

قارچ‌های پخته شده قوام «گوشتی» دارند که در بسیاری از دستور العمل‌های پخت غذا آن را تبدیل به جایگزینی فوق‌العاده برای گوشت می‌کند. قارچ‌ها می‌توانند جایگزینی برای گوشت گاو، مرغ، میت لوف و همبرگر باشند.

همچنین می‌توانید قارچ‌های خرد شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید تا میزان گوشت خالص موجود در غذا را کاهش دهید. سعی کنید ۳۰ درصد از گوشت چرخ کرده را در دستور پخت با قارچ خرد شده در هنگام تهیه برگر یا کوفته عوض کنید.

چگونه قارچ بیشتری بخوریم؟

قارچ‌ها نه تنها حاوی مواد مغذی مهمی مانند نیاسین، ریبوفلاوین و ویتامین D هستند، بلکه به لطف طعم دلپذیری که دارند، درپخت انواع مختلف غذا استفاده می‌شوند.

نکاتی برای افزودن قارچ بیشتر به رژیم غذایی:

مقداری قارچ را در روغن زیتون و پیاز تفت دهید. در آخرین دقیقه پخت کمی به آن پودر فلفل قرمز و زیره اضافه کنید. آن‌ها را از روی حرارت بردارید و کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید قارچ را در یک تورتیلا ذرت گرم شده با گشنیز خرد شده و کمی پنیر کوتیجا نیز سرو کنید.

یک سس از سرکه، روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر خرد شده درست کنید. قارچ‌های خرد شده را به ترکیب اضافه کرده و تفت دهید. قبل از سرو روی نان تست غلات کامل، اجازه دهید ۳۰ دقیقه مارینت شود.

قارچ‌ها را با سرکه بالزامیک، روغن زیتون فوق بکر، نمک و فلفل مخلوط کرده و هم بزنید. آن‌ها را تفت داده و با آویشن تازه ترکیب کرده و سپس نوش جان کنید.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظر