تاریخ انتشار: ۰۵:۱۹ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲

افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف گوشت قرمز

یک تیم پژوهشی از دانشگاه هنگ کنگ به این نتیجه دست یافتند که خوردن گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت را تا 44 درصد افزایش دهد.

اقتصاد۲۴- به گزارش آرتی عربی نوشت: «مجله قلب اروپا عنوان کرد: «پژوهشگران یک بررسی تحلیلی از ۷۰ پژوهش انجام دادند که شامل بیش از ۶ میلیون نفر از کشور‌های آمریکا، استرالیا، انگلیس، فرانسه، آلمان، چین، آفریقای غربی، کره جنوبی و سنگاپور بود و محققان در آن بر تأثیر خوردن ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده و ۱۰۰ گرم گوشت برآوری نشده در روز تمرکز کردند.»

محققان دریافتند که افزایش مصرف گوشت قرمز فرآوری شده به میزان ۵۰ گرم در روز منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی تا ۲۶ درصد و دیتبت نوع ۲ تا ۴۴ درصد می‌شود.

آن‌ها افزودند که این درصد‌ها در کشور‌های شرقی به سبب مصرف کامل غلات و سبزیجات کمتر مشخص است.

منبع: شفقنا

ارسال نظر