اقتصاد۲۴- هادی نصیری رئیس اداره فضای سبز منطقه ۲۲ اظهار کرد: در پارک جنگلی چیتگر حدود ۵۰۰ هزار درخت وجود دارد که طبق اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری منطقه ۲۲ و سازمان منابع طبیعی در این بوستان در مرحله اول تعداد ۸۰۰ درخت مبتلا به آفت سوسک پوستخوار شناسایی و در اسرع وقت نسبت به جمع آوری آنها اقدام خواهد شد.
نصیری با بیان اینکه برای کنترل و مقابله با آفت سوسک پوستخوار مجوز قطع درختان آفت زده بوستان چیتگر صادر شده است، تصریح کرد: پروسه اخذ مجوز برای قطع این درختان حدودا ۴ ماه به طول انجامید و در این مدت زمان با چکش کاری، پلاککوبی و علامت گذاریهای لازم کار شناسایی درختان آفت زده صورت گرفت و تا به امروز این عملیات کامل شده است.
بیشتر بخوانید: ماجرای قطع درختان ولیعصر چه بود؟
همچنین ابوالفضل لولایی مسئول فنی اداره منابع طبیعی تهران نیز در این خصوص گفت: قطعا پس از قطع این درختان، درختان جدید جایگزین خواهند شد. درختانی پهن برگی که با شرایط اقلیم منطقه، نوع پوشش گیاهی و نوع گونههایی که در بوستان چیتگر سازگار هستند، در نظر گرفته خواهد شد.
وی عنوان کرد: کارشناسان تغییر اقلیم و کم آبی و خشکسالی خشکی هوا را مهمترین علل آفت زدگی در پارکهای جنگلی تهران میدانند و به دلیل آنکه این سوسکها یک همزیستی کاملا مسالمت آمیز با درختان سوزنی برگ مخروطیان دارد، این آفت به دلیل مسائل کم آبی در این بوستان افزایش پیدا کرده است و به دلیل آنکه بیش از نیم قرن از عمر این درختان گذشته و دوره زنده مانی آنها رو به پایان است غالب درختان قطع شده برای مصارف هیزمی استفاده خواهند شد.