اقتصاد۲۴- وی از صدور گواهینامه دو زبانه رانندگی برای متقاضیان خبر داد و گفت: براساس کنوانسیون ژنو گواهینامه رانندگی رانندگی کشورمان در ۷۲ کشور دیگر معتبر است و در مورد پذیرش گواهینامه در ۱۳ کشور نیز درحال رایزنی و پیگیری هستیم. در همین راستا نیز تصمیم گرفتیم تا برای متقاضیان گواهینامه دو زبانه صادر کنیم. الزامی در دریافت کواهینامه دو زبانه وجود ندارد و به زودی سامانه درخواست آن فعال میشود.
رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای طرحها و ارائه خدمات جدید از سوی این پلیس خبر داد و گفت که طرح شمارهگذاری خودرو در مقابل در منزل و ارائه گواهینامه یک روزه موتورسیکلت اجرایی شد.
سردار سید کمال هادیانفر در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، گفت: در کشورمان ۲۹۳ هزار کیلومتر راه وجود دارد که ۲۶ هزار کیلومتر آن جزو راههای اصلی است. همچنین ۱۴۴۰ شهر داریم که پلیس راهور در تمامی این موارد مسئولیت تامین نظم ترافیکی را برعهده دارد.
بیشتر بخوانید:طرح برخورد با توقف خودروها در پیادهراهها
هادیانفر با بیان اینکه سال گذشته ۳۵ میلیارد تردد در شهرها و ۶.۸میلیارد تردد در جادههای کشور به ثبت رسیده است، گفت: این ترددها ازسوی ۳۹ میلیون وسیله نقلیه سبک و سنگین که در کشور موجود است، انجام شده است.
ایجاد گواهینامه دو زبانه
وی از صدور گواهینامه دو زبانه رانندگی برای متقاضیان خبر داد و گفت: براساس کنوانسیون ژنو گواهینامه رانندگی رانندگی کشورمان در ۷۲ کشور دیگر معتبر است و در مورد پذیرش گواهینامه در ۱۳ کشور نیز درحال رایزنی و پیگیری هستیم. در همین راستا نیز تصمیم گرفتیم تا برای متقاضیان گواهینامه دو زبانه صادر کنیم. الزامی در دریافت کواهینامه دو زبانه وجود ندارد و به زودی سامانه درخواست آن فعال میشود.
تغییر رنگ گواهینامههای رانندگی
رئیس پلیس راهور فراجا همچنین از اجرای طرح رنگبندی گواهینامهها خبر داد و گفت: گواهینامه سفید برای رانندگان خوب، گواهبنامه نقرهای برای رانندگان خیلی خوب و گواهینامه طلایی برای رانندگان عالی صادر میشود. البته ابن طرح فقط در رنگبندی خلاصه نمیشود و یکسری تسهیلات نیز برای این رانندگان در نظر گرفته خواهد شد که از جمله آن میتوان تخفیف در جرایم قبلی و ... اشاره کرد که البته نیازمند تصویب مجلس است.
وی از اجرای طرح شمارهگذاری خودرو در مقابل در منازل خبر داد و گفت: این طرح به شکل آزمایشی در تهران اجرا میشود و بعد از آن به شکل سراسری اجرا شده و خدمات تعویض پلاک در محل نیز انجام خواهد شد.
به گفته وی در این طرح که به صورت آزمایشی از تهران آغاز میشود ونهای پلیس راهور برای فرایند تعویض پلاک به در منزل متقاضیان مراجعه میکنند و متقاضیان با مراجعه به سامانه سخا اقدام به ثبت اطلاعات و درخواست خدمت میکنند و پس از آن تیم پلیس راهور برای انجام تعویض پلاک خودرو به در منزل فرد مراجعه و کلیه خدمات درهمان مکان ارائه میشود.