تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲

سواپ یا تعویض باتری خودروی برقی، چقدر زمان می‌برد؟

شرکت چینی نیو (NIO) در مدت‌زمان ۴دقیقه باتری خودروی الکتریکی ES ۸ را عوض می‌کند. نیو اخیراً ویدیویی منتشر کرده که نشان می‌دهد فناوری سواپ یا تعویض باتری سریع آن چقدر زمان نیاز دارد.


اقتصاد۲۴- باتری خالی یک خودروی NIO ES۸ در مدت زمان تنها ۳ دقیقه و ۵۰ ثانیه با باتری فول با شارژ ۱۰۰ درصد جایگزین می‌شود.

فناوری تعویض باتری NIO راه حلی جذاب برای مشکل زمان طولانی شارژ باتری‌های خودرو‌های EV است. با این فناوری، رانندگان می‌توانند باتری خالی خود را به صورت کاملا اتوماتیک در کمتر از ۵ دقیقه با یک باتری کاملاً شارژ شده دیگر تعویض کنند. این امر می‌تواند زمان شارژ را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و باعث شود که EV‌ها برای رانندگانی که به طور منظم مسافت‌های طولانی را طی می‌کنند، گزینه‌های عملی‌تری باشند. بعلاوه رانندگان و مالکان خودرو هیچ گاه نگرانی بابت افت ولتاژ و عمر باتری خودروی خود نخواهند داشت، زیرا همواره در حال تعویض باتری هستند نه شارژ آن.



NIO در حال حاضر تنها تولیدکننده خودرویی است که فناوری تعویض باتری سریع را ارائه می‌دهد. این شرکت در حال حاضر بیش از ۶۰۰ ایستگاه سواپ باتری در چین دارد. با این حال، سایر تولیدکنندگان خودرو نظیر BYD، BMW، فورد، جنرال موتورز، چانگان، جیلی، GAC، سایک و فولکس نیز در حال بررسی این فناوری هستند. اگر این فناوری به طور گسترده‌ای پذیرفته شود، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت خودروی برقی داشته باشد.


بیشتر بخوانید: مینی ون جدید گاک با فرمول خاص و اقتصادی!+ عکس


سیستم سواپ باتری می‌تواند زمان شارژ باتری‌های EV را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و باعث شود که EV‌ها برای رانندگانی که به طور منظم مسافت‌های طولانی را طی می‌کنند، گزینه‌های عملی تری باشند.

برخی از مزایای سیستم سواپ باتری نسبت به شارژر‌های متداول:

کاهش قابل توجه زمان شارژ باتری
برای سفر‌های طولانی گزینه‌ای عملی‌تر است.‌
می‌تواند هزینه‌های مالکیت خودروی برقی را کاهش دهد.
معایب سیستم سواپ باتری:

سرمایه گذاری اولیه برای ایجاد شبکه ایستگاه‌های سواپ باتری، قابل توجه است.
هنوز استاندارد‌های یکپارچه‌ای برای سیستم‌های سواپ باتری وجود ندارد.
این فناوری ممکن است برای همه رانندگان EV مناسب نباشد.

منبع: پدال
ارسال نظر