تاریخ انتشار: ۰۵:۲۵ - ۲۱ دی ۱۴۰۲

با این ۶ غذا درد مفاصل خود را در زمستان کاهش دهید

درد مفاصل و التهاب مفرط در سرما بیشتر می‌شود و زمستان ها می توانند درد و سفتی بدن را تشدید کنند، استفاده از یک رژیم غذایی مناسب در طول هفته می‌ تواند به کاهش درد مفاصل کمک کند.

اقتصاد۲۴- در این مطلب به برخی از غذا‌های رایج اشاره می‌کنیم که می‌توانند به طور طبیعی به بهبود درد و التهاب مفاصل کمک کنند.

زردچوبه

زردچوبه حاوی کورکومین است، کورکومین از ترکیبی با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی تشکیل شده است. این ادویه رایج در بسیاری از غذا‌های سنتی ایرانی و به ویژه هنگام طبخ گوشت و مرغ استفاده می‌شود و در فرهنگ‌های مختلف به دلیل پتانسیل آن برای کاهش التهاب استفاده شده است، از همین رو زردچوبه به گزینه‌ای محبوب برای کسانی که به دنبال بهبود درد مفاصل خود هستند، تبدیل شده است.

آجیل‌ها و دانه‌ها

مغز‌ها و دانه‌ها مانند گردو، دانه کتان و دانه چیا سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ هستند و خواص ضد التهابی دارند. گنجاندن این موارد در رژیم غذایی ممکن است به کاهش درد مفاصل و بهبود عملکرد کلی مفاصل کمک کند. علاوه بر این، آجیل و دانه‌ها مواد مغذی ضروری مانند منیزیم را فراهم می‌کنند که برای سلامت استخوان‌ها مهم است.

کنجد

دانه‌های کنجد برای سلامت استخوان‌ها مفید هستند، زیرا سرشار از کلسیم هستند. کلسیم یک ماده معدنی حیاتی برای حفظ استخوان‌ها است. علاوه بر این، کنجد، منیزیم، فسفر و و یتامین k مورد نیاز بدن را فراهم کرده و از تشکیل و تراکم استخوان حمایت می‌کند. وجود مس و روی در دانه‌های کنجد بیشتر به رشد و نگهداری استخوان کمک می‌کند.


بیشتر بخوانید: راه‌های سم‌زدایی از بدن در روز‌های آلوده


ماهی‌های چرب

ماهی‌های چرب مانند سالمون و قزل آلا سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ هستند. امگا ۳ دارای خواص ضد التهابی است و ممکن است به کاهش درد و سفتی مفاصل کمک کند. این اسید‌های چرب برای سلامت مفاصل ضروری هستند و همچنین ممکن است به سلامت کلی کمک کنند.

توت‌ها

انواع توت‌ها مانند زغال اخته و توت فرنگی و تمشک مملو از آنتی اکسیدان‌هایی به نام پلی فنول هستند. این ترکیبات دارای اثرات ضد التهابی هستند که ممکن است به کاهش درد مفاصل کمک کند. علاوه بر این، توت‌ها سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که به سلامت کلی مفاصل کمک می‌کنند.

کلم بروکلی

کلم بروکلی یک سبزی چلیپایی است که حاوی سولفورافان، ترکیبی با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. مصرف بروکلی و سایر سبزیجات چلیپایی ممکن است به کاهش التهاب و کاهش درد مفاصل کمک کند. بروکلی همچنین منبع خوبی از ویتامین‌های C و K است که برای سلامت مفاصل مفید است.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر