تاریخ انتشار: ۰۵:۳۳ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲

کمک پروتئین‌های گیاهی به زنان

یک بررسی نشان داد که «غذاهای غنی از پروتئین گیاهی مثل لوبیا و آجیل می تواند به زنان کمک کند با افزایش سن سالم بمانند.»

اقتصاد۲۴- آرتی عربی نوشت: «بررسی جدید نشان داد زنانی که پروتئین گیاهی بیشتری مصرف می‌کنند کم‌تر در معرض ابتلا به بیماری‌های مزمن هستند و به طور کلی در آینده از سلامت بهتری برخوردارند.»

پژوهشگران می‌گویند در زنانی که پروتئین بیشتری از منابعی منند میوه ها، سبزیجات، نان، لوبیا، حبوبات و ماکارونی در وعده‌های غذایی خود گنجانده اند، کاهش قابل توجهی در بیماری‌های قلبی، سرطان، دیابت و بدترشدن سطح شناختی و عقلی مشاهده شده است و زنانی که میزان بیشتری از پروتئین حیوانی مصرف می‌کنند، بیشتر از بیماری‌های مزمن رنج می‌برند.

آندرس آردیسون کورات، پژوهشگر ارشد مرکز تحقیقات تغذیه انسانی «جان مایر» در دانشگاه تافتس آمریکا گفت: «مصرف پروتئین در نیمه عمر با افزایش سلامتی در کهنسالی مرتبط است؛ ما همچنین دریافتیم که منبع پروتئین مهم است و به نظر می‌رسد که دریافت بیشتر پروتئین از منابع گیاهی در میانسالی علاوه بر مقدار کمی پروتئین حیوانی منجر به سلامتی می‌شود.»

ارسال نظر