تاریخ انتشار: ۰۷:۱۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
حرکات ناموزون شاخص با ساز ناکوک

پیش بینی بورس امروز سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۲

دیروز شاخص از مرز ۲.۱ میلیونی پایین رفت. آنچه که تداوم دارد تصمیمات و سیاست گذاری پیش بینی ناپذیر و خلق الساعه است که به بازار سهام و اعتماد معامله گران ضربه زده است.


اقتصاد۲۴- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که روز دوشنبه شاخص‌های بورس تهران ریزش کردند. برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۲۴ بهمن- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۸ هزار و ۲۰۳ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۵ هزار و ۱۸ واحد ریزش کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۲۱۴ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس کاهش ۹۲۴ واحدی داشت.

بیشترین افزایش قیمت

روز دوشنبه در بورس شرکت تولیدی کاشی تکسرام (کترام)، شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران (واعتبار) و شرکت فراورده‌های نسوز پارس (کفپارس) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه (ثباغ)، شرکت دامداری تلیسه نمونه (تلیسه) و شرکت کشاورزی مکانیزه اصفهان کشت (زکشت) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های فاسمین (شرکت کالسیمین)، ولصنم (شرکت لیزینگ صنعت و معدن) و شفارس (شرکت صنایع شیمیایی فارس) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان)، مجتمع سرمایه گذاری تدبیرگران (سدبیر) و شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.


بیشتر بخوانید:  سایه سیاستگذار بر بورس تهران


عرضه و تقاضای بازار

در معاملات دوشنبه، ۴۸ نماد صف خرید داشتند و ۵۶ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۳۴ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۳۰۳ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۴ درصدی به ۲۱۹ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز

دیروز شاخص کل بورس تهران بار دیگر ریزش کرد و از مرز ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد پایین آمد. نماد‌های شبندر، وبملت، شپنا، وغدیر، وپاسار و اخابر بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.

به علاوه، برای ششمین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد. دیروز ۲۹۹ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.

همچنین دیروز ارزش معاملات خرد رشد کرد. ارزش معاملات خرد با افزایش ۱۸ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۴ هزار و ۱۳۵ میلیارد تومان رسید؛ بنابراین بازار نتوانست روند روز شنبه را ادامه دهد. انتقال نماد‌های سایپا و ایران خودرو به تابلوی فرعی بازار دوم اتفاق مهم دیروز بود که اثر منفی بر بازار گذاشت. به نظر می‌رسد معامله گران سیگنال مثبتی دریافت نکرده‌اند و در شرایطی که شاخص می‌توانست در محدوده ۲.۱ میلیونی بماند، ریزش کرد. برخی آن را پولبک می‌دانند و در انتظار ریزش بیشتر هستند و برخی معتقدند بازار فعلا نوسان شدید نخواهد داشت و در محدوده فعلی نوسان کوتاه خواهد کرد. آنچه که تداوم دارد تصمیمات و سیاست گذاری پیش بینی ناپذیر و خلق الساعه است که به بازار سهام و اعتماد معامله گران ضربه زده است.

 

منبع: اکوایران

ارسال نظر