تاریخ انتشار: ۰۲:۰۲ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲

پنج ماده غذایی مفید برای مبتلایان به فشار خون بالا

فعالیت بدنی نامنظم، رژیم غذایی با سدیم بالا، پتاسیم ناکافی در رژیم غذایی، مصرف الکل و استعمال سیگار، از عادات ناسالمی هستند که ممکن است خطر ابتلا به فشار خون را افزایش دهند.

اقتصاد۲۴- فشار خون بالا یک ریسک‌فاکتور برای اغلب بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، کلیوی، سکته مغزی و مشکلات شناختی محسوب می‌شود و می‌تواند به سیستم عروقی نیز آسیب برساند.

در ادامه برای کمک به تنظیم فشار خون در محدوده سالم و نرمال، ۵ ماده غذایی به شما معرفی می‌شود:

۱) پسته

پسته خام در مقایسه با سایر مغز‌ها کالری کم‌تری دارد و حاوی مقادیر زیادی پروتئین، آرژنین و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و منیزیم است؛ این ترکیبات روی کاهش فشار خون تأثیر قابل توجهی دارند.

۲) پرتقال

پرتقال به عنوان منبعی از پتاسیم و ویتامین سی، فشار خون را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد.

۳) عدس

مصرف عدس برای کسانی که فشار خون بالا دارند مفید است، چون پتاسیم موجود در عدس با فشار خون بالا مبارزه می‌کند و باعث پایین آمدن آن می‌شود.


بیشتر بخوانید: کاهش استرس کاری با چند کار ساده


۴) سفیده تخم مرغ

طبق تحقیقات انجام‌شده، ترکیبات موجود در سفیده تخم مرغ با قابلیت کاهش فشارخون، تأثیری مشابه با مصرف دوز پایین نوعی داروی فشارخون (به نام کاپتوپریل) دارد.

۵) سیب زمینی

سیب زمینی سرشار از پتاسیم است و مصرف آن برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا توصیه می‌شود. مصرف منظم پتاسیم می‌تواند فشار خون بالا را کاهش دهد.

ارسال نظر