تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲

علیت بیماری سینوزیت چیست؟

استاد گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: سینوزیت به عفونت سینوس‌ها گفته می‌شود که به دلیل التهاب یا تورم در بافت پوششی سینوس‌ها در کودکان رخ می‌دهد و اغلب موارد پس از سرماخوردگی یا همراه با آلرژی بروز می‌کند.

اقتصاد۲۴-دکتر سید علی جعفری خاطر نشان کرد: علائم سینوزیت درکودکان می‌تواند متفاوت با سینوزیت در بزرگسالان باشد. سینوس‌ها به طور معمول پر از هوا هستند، اما اگر مسیر تخلیه‌ی آن‌ها مسدود شود، پر از مایع می‌شوند و باکتری‌ها می‌توانند در حفره‌های سینوس رشد کرده و باعث ایجاد عفونت یا سینوزیت شوند.

وی تصریح کرد: سینوزیت می‌تواند در کودکان با سنین مختلف، نشانه‌های متفاوتی ایجاد کند؛ به طوری که کودکان در سنین پایین‌تر بیشتر نشانه‌های شبیه به سرماخوردگی دارند که شامل آبریزش و گرفتگی بینی و تب خفیف می‌شود.

استاد گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه سینوزیت کودکان در اکثر مواقع درمان می­شود و باید مراقب علائم آن­ها باشید گفت: در صورت عدم درمان عوارضی همچون احاطه اعصاب بینایی توسط عفونت و ایجاد مشکلات بینایی، درگیر شدن مغز در صورت ماندگاری عفونت سینوسی، انتقال عفونت سینوسی از راه جریان خون به سایر اندام­ها مانند کلیه­ها و قلب و بروز مشکلات جدی برای کودک را در پی دارد.

استاد گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: انتی بیوتیک برای سینوزیت کودکان که در اثر باکتری ایجاد شده باشد بهترین گزینه است ودر مواقع خاص دارو‌های ضد آلرژی می‌توانند به برطرف کردن سینوزیت کودکان کمک کند.


بیشتر بخوانید:با این ادویه‌ها ریه‌های‌تان را پاکسازی کنید


دکتر جعفری در پایان نوشیدن مقدار زیاد مایعات، مرطوب نگه داشتن هوای منزل، پاکیزه نگه داشتن مجاری بینی، پرهیز ار مسافرت‌های هوایی در هنگام سرماخوردگی و آلژری، دوری از حیوانات خانگی، پرهیز از مصرف مواد آلرژی زا، دور نگه داشتن کودک از آلودگی‌های محیطی، پرهیز از در معرض باد سرد قرار گرفتن به مدت طولانی را از جمله روش‌های پیشگیری در ابتلا به این بیماری برشمرد.

منبع: اقتصادآنلاین
ارسال نظر