تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۴ نظر

فیلم/ پاسخ کاظم صدیقی درباره سند زدن باغ ازگل

آیت‌الله کاظم صدیقی به بیان توضیحاتی درباره تاسیس موسسه حوزه علمیه امام خمینی (ره) و موضوعات مرتبط با آن پرداخت.

اقتصاد ۲۴- آیت‌الله کاظم صدیقی با بیان اینکه حوزه علمیه امام خمینی (ره) لازم داشت یک مرحله پیش حوزوی داشته باشد، گفت: تصمیم گرفتیم موسسه‌ای ثبت کنیم که مقدمات تشکیل موسسه فرهنگی را تسهیل و سپس آن موسسه منحل شود.

وی با اشاره به اینکه در تاسیس موسسه غفلتی صورت گرفت که این غلفت از ناحیه من بود، نباید اعتماد می‌کردم، اظهار کرد: از اعضای موسسه آگاهی نداشتم و از وقوع غفلت در محضر خداوند استغفار می‌کنم و از مردم با همه وجودم عذرخواهی می‌کنم.


بیشتر بخوانید:  بیانیه جدید حوزه علمیه امام خمینی (ره) درباره جنجال‌های اخیر


آیت‌الله صدیقی با تاکید بر اینکه اموال حوزه با تاسیس موسسه جابجا نشده است، بیان کرد: موسسه منحل شد و ملک مزبور رسما به حوزه منتقل شده و به ثبت رسمی رسیده است و در افراد تغییراتی ایجاد شد.

وی در بخشی دیگر گفت: توقع دارم در نظارت اگر به موردی رسیدند که از نظر قانونی جای مواخذه وجود دارد اعم از نزدیکان و غیرنزدیکان در اجرای قانون حتما به حساب اشخاص رسیدگی شود.

منبع: خبر فوری
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
امیر
۲۳:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۰
....! استغفار کن! دلی استغفار کن! دلی استغفار کن بذار استغفارت به دل بشینه. چرا انقدر اصرار به پرده پوشی در گناه داری؟ نادم قلبی شو تا خدا در کسری از ثانیه آبروتو برگردونه
بوشهری
۰۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۱
آقای صدبقی ۴۰۰۰متر زمین ارزش خیلی بالای نداره در برابر آیت الله بودن شما اگر خیلی راحتی اعلام میکردی که من میخوام این مقدار زمین شخصا برای خودم یا بچه هام بردارم وبر می داشتی اکثر قریب به اتفاق مردم بهت اعتراضی نمیکردند ولی شما با این یال کوپال به راحتی اومدی جلوی ۸۵میلیون نفر ودروغ گفتی ،دروغ،دروغ،ریا،ریا
ناشناس
۰۶:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۱
اسم کاظم صدیقی بهش نمیخوره
ناشناس
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۱
این همه هزینه وین همه زور که در صورتت هویدا ست برای اینکه بعدا موسسه منحل شود
ارسال نظر