تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
بررسی آخرین تغییرات قیمت ارز

پرش ۳ هزار تومانی دلار در بازار آزاد

قیمت دلار در شروع معاملات امروز با جامپ سه هزار تومانی به کریدور هفتم نزدیک شد. رخداد‌های سیاسی و پاسخ به حمله موشکی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، افزایش قیمت در بازار ارز را به همراه داشته است. به این ترتیب قیمت درهم به ۱۸ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده است.

اقتصاد ۲۴- قیمت دلار در شروع دومین روز هفته، متاثر از رخداد‌های سیاسی افزایش سه هزار تومانی را تجربه کرد. اسکناس دلار با کریدور هفتم تنها هزار تومان فاصله دارد و همین موضوع انتظارات تورمی را به شدت افزایش داده است.

بازار ارز از فروشنده خالی شد

معامله‌گران، بازار ارز را از فروشنده خالی عنوان می‌کنند. آن‌ها می‌گویند نه‌تن‌ها دلار بلکه دارندگان سایر ارز‌ها نیز فروشنده نیستند.

کارشناسان اقتصادی معتقدند اخبار نامساعد سیاسی باعث رشد انتظارات تورمی شده است. آن‌ها نقدینگی بالا را دلیل رشد شدید قیمت‌ها عنوان می‌کنند و می‌گویند با وجود این حجم از نقدینگی، اخبار سیاسی هم به عنوان محرکی دیگر، می‌تواند به بازار‌ها خط دهد.


بیشتر بخوانید:  اثر ۵ هزار تومانی هر تنش سیاسی بر نرخ دلار/ دلار در حال جبران جاافتادگی سال گذشته است/ در صورت وقوع جنگ چه چیزی در انتظار بازار ارز است؟


پوند ۴ هزار تومان گران شد

قیمت درهم امروز با افزایش ۷۰۰ تومانی بازگشایی شد و در کانال ۱۸ هزار تومانی پیشروی کرد. در لحظه نگارش این گزارش، درهم با رقم ۱۸ هزار و ۷۰۰ تومانی در حال معامله است. تتر که شب گذشته به کریدور ۷۰ هزار تومانی صعود کرده بود، در لحظه نگارش این گزارش کمی اصلاح قیمت داشته و با رقم ۶۹ هزار و ۵۰ تومان در حال معامله است.

قیمت پوند انگلیس با افزایش چهار هزار تومانی به کانال ۸۶ هزار تومانی صعود کرد و با رقم ۸۶ هزار و ۵۸۰ تومان در حال معامله است. امروز یورو با رشد سه هزار تومانی به کانال ۷۳ هزار تومانی صعود کرد و روی رقم ۷۳ هزار و ۹۴۰ تومانی ایستاده است.

گفتنی است اسکناس و حواله دلار امروز نیز بدون تغییر قیمت و با رقم ۴۳ هزار و ۵۶۷ تومان و حواله دلار با رقم ۴۰ هزار و ۶۴۸ تومان عرضه شد.

منبع: تجارت نیوز
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۷
وای به حال مردم گرسنه و بیگاری بازم یه سری به دولت وصلن در ما یه مبلغی کم بیش میگیرن میگزونن وای به حال امثال من که مستاجرن و بیکارن زن و بچه اش گرسنه میخوابن
مهدب
۰۷:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
خدا رحم کنه به هممون انگار نه انگار خدایش من بچه دهاتم تو روستا قانون این بود تا موقع که علفهای صحرا بزرگ نشده وله میشه کسی حق نداَشت بره هر کی میرفت جریمه میشد ودیگه نمیزاشتن اونجا بیاد خدایش اندازه یه دهاتم قانون نداره هرکی هر طوری میخاد قیمت دلار میده قیمت سیگار میده قیمت هزار چیز دیگه چند باری جلوشو بگیرین بعدش ببین چی میشه
ناشناس
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
دولت ومسئولین باید جلوی گرونی دلار رو بگیرن چون باعث تورم میشه مردم بدبخت وگرفتارن با این حقوق های بسیار ناچیز که خرج سه روز نمیشه هر روز مگه گرونی میشه شب میخوابی صبح میبینی قیمت همه چی رفته بالا
علی
۱۶:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
خدایابه داد مردم برس حکومت وقانون که نداریم انگار نه انگار مسئولین مسخ شدن فقط گرانی وفکرمردم روبه حاشیه می‌کشانند
ناشناس
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۸
در این چهل و دو سال از انقلاب مسائل سیاسی همیشه بود بخصوص در دولت روحانی که همین گروه هم اکنون دولت و مجلس را دارند چقدر ناسزا تقدیم آنها کردند الان باید ما لیاقت و سیاست دولت گذشته را تحصین کرد ان شاءالله خدا خودش بخیر بگردانند
ارسال نظر