تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

کشورهای برتر بر اساس آموزش در سال ۲۰۲۴ + اینفوگرافی

کشورهای برتر بر اساس آموزش در سال ۲۰۲۴ آموزش به وضوح نقش مهمی در وضعیت کلی بسامان هر کشور دارد.

اقتصاد۲۴-سطح تحصیلات از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و ارتباط واضحی بین کیفیت سیستم آموزشی یک کشور و وضعیت عمومی اقتصادی و رفاه کلی آن وجود دارد. به طور کلی، کشور‌های در حال توسعه به شهروندان خود کیفیت آموزشی بالاتری نسبت به کشور‌های کمتر توسعه یافته ارائه می‌دهند و کشور‌های کاملاً توسعه یافته بهترین کیفیت آموزش را ارائه می‌دهند.

بر اساس مشارکت جهانی آموزش، آموزش، حق بشر در نظر گرفته می‌شود و نقش مهمی در توسعه انسانی، اجتماعی و اقتصادی ایفا می‌کند. آموزش برابری جنسیتی را ترویج می‌کند، صلح را تقویت می‌کند و شانس افراد را برای داشتن زندگی طولانی‌تر و بهتر و فرصت‌های شغلی افزایش می‌دهد. نلسون ماندلا می‌گوید: «آموزش قوی‌ترین سلاحی است که می‌توانید از آن برای تغییر جهان استفاده کنید.»

گزارش سالانه «بهترین کشورها»، که توسط US News and World Report، گروه BAV و مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا انجام می‌شود، یک بخش کامل را برای آموزش در نظر گرفته است. این گزارش از هزاران نفر در ۷۸ کشور جهان نظرسنجی می‌کند، سپس آن کشور‌ها را بر اساس پاسخ‌های نظرسنجی دسته‌بندی و رتبه‌بندی می‌کند. یک سیستم آموزش عمومی توسعه‌یافته که حضور در دانشگاه را مورد شمارش و آموزشی با کیفیت بالا را ارائه می‌دهد، سیستم ایده‌آل بخش آموزشی این گزارش است و نمرات را از این سه ویژگی و مولفه با وزن و ضریب یکسان، محاسبه و جمع‌آوری می‌کند. از سال ۲۰۲۳، ده کشور برتر بر اساس رتبه‌بندی آموزش به شرح زیر است.

به‌رغم اینکه ایالات متحده دارای بهترین سیستم آموزشی مورد بررسی در جهان است، دانش‌آموزان این کشور به طور مداوم در ریاضیات و علوم نمره کمتری نسبت به دانش‌آموزان بسیاری از کشور‌های دیگر دارند. بر اساس گزارش Business Insider در سال ۲۰۱۸، ایالات متحده در نمرات ریاضی در رتبه ۳۸ و در علوم رتبه ۲۴ قرار گرفت. بحث در مورد اینکه چرا رتبه آموزش ایالات متحده بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی در طول سه دهه گذشته کاهش یافته است، اغلب به این نکته اشاره می‌کند که هزینه‌های دولت برای آموزش نتوانسته است با تورم همگام شود.


بیشتر بخوانید:استخدام مدرس آموزش افترافکت در مدرسه گرافیک پلاس


بیشتر یافته‌ها و رتبه‌بندی‌های مربوط به آموزش در سرتاسر جهان شامل میزان سواد بزرگسالان و سطوح تحصیلات تکمیلی است. با این حال، برخی از مطالعات به دانش‌آموزان فعلی و توانایی‌های آن‌ها در موضوعات مختلف می‌پردازند.

یکی از بررسی‌شده‌ترین مطالعات در مورد آموزش در سراسر جهان، شامل ۴۷۰ هزار دانش‌آموز پانزده ساله بود. برای هر دانش‌آموز تست‌هایی در ریاضیات، علوم و خوانش مشابه آزمون‌های SAT یا ACT (آزمون‌های استانداردی که برای پذیرش در کالج در ایالات متحده استفاده می‌شود) اجرا شد. بر اساس این مطالعه، چین بالاترین امتیاز را کسب کرد و پس از آن کشور‌های کره، فنلاند، هنگ کنگ، سنگاپور، کانادا، نیوزلند، ژاپن، استرالیا و هلند قرار گرفتند.

از طرف دیگر، بسیاری از کشور‌ها وجود دارند که سیستم‌های آموزشی آن‌ها ناکافی تلقی می‌شود. این امر می‌تواند به دلیل درگیری داخلی، مشکلات اقتصادی یا برنامه‌هایی با بودجه‌های کم باشد. گزارش نظارت جهانی آموزش برای همه سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، کشور‌های زیر را به عنوان بدترین سیستم‌های آموزشی جهان رتبه‌بندی می‌کند.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر