اقتصاد۲۴- برای نگهداری هرچه بهتر و طولانیتر بادمجان پخته به روشهای زیر اقدام کنید:
بادمجانها را بجوشانید
چنانچه شما مقدار زیادی بادمجان خریدهاید و نمیتوانید پیش از فاسدشدنشان آنها را استفاده کنید، بادمجانها را با آب سرد و یا ولرم بشویید و با چاقوی تیز دو انتهای بادمجان را ببرید و پوست بکنید و قطعهقطعه کنید.
بادمجانهای تکه شده را در قابلمهای که درون آن آب و کمی آب لیمو در حال جوشیدن است (نصف فنجان آبلیمو برای هر چهار لیتر آب) بریزید و بگذارید به مدت پنج دقیقه در آب جوش بماند. سپس به سرعت بادمجانها را از آب جوش خارج کرده و داخل کاسه آب یخ پنج دقیقه نگهدارید و سپس از آب خارج کرده و بگذارید تا خوب خشک شود.
بادمجانها را جوشانده، سرد و خشک را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و در فریزر منجمد کنید. با این روش بادمجانها به مدت شش ماه در فریزر به خوبی باقی میمانند.
بیشتر بخوانید: این مواد غذایی را فریز نکنید
بادمجانها را کبابی کنید
کبابی کردن یکی دیگر از شیوههای نگهداری بادمجان در فریزر است. اول با چاقو چند برش کوچک به بادمجانها بزنید و بادمجانها را روی شعله گاز یا درون فر کباب کنید.
زمان کباب کردن بادمجانها مرتب آنها را برگردانید تا خوب کباب شده و بادمجان نرم شوند. بعد از خنک شدن بادمجانها پوست آنها را بکنید و سپس ساطوری کنید وبادمجانهای ساطوری شده را به اندازه هر وعده مصرفی درون کیسه فریزر بریزید و در فریزر قرار دهید.
بادمجانها را سرخ کنید
بادمجانها را پوست بگیرید و در آب نمک قرار داده و پس از گذشت مدتی سرخ کنید، اجازه دهید روغن اضافی آن خارج شود و بعد از خنک شدن بادمجان ها، آنها را جدا جدا در یک سینی بچینید و روی سینی را سلفون کشیده و در فریزر بگذارید تا بادمجانها یخ زده و به هم نچسبند. دو ساعت بعد بادمجانها را در آورده و درون کیسههای زیپ دار ریخته و هوا را کاملا از کیسه خارج کنید و داخل فریزر قرار بدهید.