تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

معرفی جدیدترین خودرو رنو + عکس

رنو امبلم یک خودرو الکتریکی است که از تک موتور ۲۱۷ اسب بخاری مرتبط با محور عقب برای حرکت استفاده می‌کند.


اقتصاد۲۴- مدل مفهومی امبلم بخشی از همین برنامه است که طی آن یک خودرو شوتینگ بریک با ظاهری متفاوت و جذاب معرفی شده است. شاخص ضریب درگ ۰.۲۵ نشانگر رویکرد موفق طراحی آئروداینامیک این خودرو است.

 رنو به طور جدی پیگیر کاهش آلودگی‌های مربوط به تولیدات خودروئی خود در قاره اروپا است و به همین منظور چشم اندازی را تا سال ۲۰۴۰ مشخص کرده است.

مدل مفهومی امبلم بخشی از همین برنامه است که طی آن یک خودرو شوتینگ بریک با ظاهری متفاوت و جذاب معرفی شده است. شاخص ضریب درگ ۰.۲۵ نشانگر رویکرد موفق طراحی آئروداینامیک این خودرو است.

رنو امبلم احتمالا ۴۸۰۰ میلیمتر طول دارد، اما فقط ۱۵۲۰ میلیمتر ارتفاع دارد. هدف از بیان این دو عدد ایجاد یک مقیاس ذهنی برای مخاطب است تا پروفایل آئروداینامیک این خودرو را بهتر درک کند.


بیشتر بخوانید:  چرا خودروسازان قدرت واقعی خودرو‌ها را کمتر اعلام می‌کنند؟


براساس اطلاعات ارائه شده، رنو امبلم قابلیت پیمایش ۱۰۰۰ کیلومتر را دارد، اما نکته جالب به پیشرانه آن مربوط می‌شود که ترکیبی جالب از الکتریکی و افزاینده برد حرکتی به وسیله هیدروژن خواهد بود. یک مخزن ۲.۸ کیلوگرمی هیدروژن برای آن در نظر گرفته شده که پر کردن آن در ایستگاه شارژ مرتبط فقط ۵ دقیقه زمان لازم دارد.

یک مخزن پر برای پیمایش ۳۵۰ کیلومتر کفایت می‌کند. البته باید تاکید کنیم که در این سیستم پیشرانه، بخش هیدروژن فقط برای تغذیه باتری و افزاینده برد حرکتی عمل می‌کند؛ بنابراین دستیابی به برد حرکتی ۱۰۰۰ کیلومتر در شرایطی است که امبلم دو توقف ۵ دقیقه‌ای برای پر کردن مخزن هیدروژن داشته باشد.

به عبارت دیگر رنو امبلم یک خودرو الکتریکی است که از تک موتور ۲۱۷ اسب بخاری مرتبط با محور عقب برای حرکت استفاده می‌کند. انرژی مورد نیاز این موتور از باتری ۴۰ کیلووات ساعت نیکل کبالت منگنز تامین می‌شود. اما در مسافت‌های طولانی می‌توان مخزن هیدروژن را نیز وارد چرخه فعال پیشرانه کرد تا باتری را شارژ و در نهایت برد حرکتی را به ۱۰۰۰ کیلومتر برساند.

به رغم پیشرانه ترکیبی، امبلم اندازه یک خودرو هیبرید یا الکتریکی خالص سنگین نیست، زیرا تنها ۱۷۵۰ کیلوگرم وزن دارد.

رنو امبلم مفهومی در نمایشگاه خودرو پاریس ۲۰۲۴ به نمایش گذاشته خواهد شد.

منبع: عصر ایران
ارسال نظر