تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

عکس/ چلوکباب خوری در دوره ناصرالدین شاه قاجار

میرزا محمدرضا معتمدالکتاب، نویسنده کتاب تاریخ قاجار نوشته، پای کباب را ناصرالدین شاه به ایران باز کرد. می‌گویند به دستور شخصی ناصرالدین شاه فردی قفقازی وارد دربار ایران شد و کبابی را که در این منطقه طبخ می‌شد برای دربار آماده کرد. این کباب بعد‌ها از سوی آشپز‌های دربار کمی تغییر کرد و به‌عنوان یک غذای کاملا ایرانی به شکل امروزی‌اش ماندگار شد. بعدتر، کباب از غذایی درباری کم‌کم به غذایی بازاری تبدیل شد و ۴-۳مغازه چلوکبابی در بازار تهران باز شد. کبابی‌های بازار از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین کبابی‌های تهران و حتی ایران هستند که تعدادی از آنها بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارند.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
طهرانی
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۵
عکس بالا ربطی به چلوکبابی ندارد بلکه مربوط به یک جگرکی و بساطش است .ولی تصاویر پایین دقیقا در ارتباط با تیتر مقاله میباشد.
ارسال نظر