تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳

فرمان جدید طالبان در مورد زنان

سخنگوی حکومت سرپرست طالبان اعلام کرد: به دستور رهبر طالبان تمامی حقوق شرعی زنان تأمین شده و باید این حقوق بر اساس ارزش‌های اسلامی ارزیابی شود.

اقتصاد۲۴- ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی حکومت سرپرست طالبان در افغانستان، اعلام کرد تمامی حقوق شرعی زنان تأمین شده و این حقوق باید بر اساس ارزش‌های اسلامی و فرهنگی افغانستان ارزیابی شود.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان (آوا)، مجاهد امروز در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زنان افغانستان از نظر جسمی و روانی در امنیت کامل هستند و هیچ‌کس نمی‌تواند حقوق آنان را پایمال کند. وی تأکید کرد نهاد‌های قضایی موظف به تأمین حقوقی مانند ازدواج، مهریه و ارث برای زنان هستند.

هم‌زمان، وزارت امر به معروف و نهی از منکر حکومت سرپرست طالبان در افغانستان اعلام کرد رهبر طالبان فرمانی برای رسیدگی بهتر به حقوق شرعی زنان صادر کرده است. این وزارتخانه این فرمان را گامی مهم در راستای حفظ حقوق شرعی زنان دانست و اعلام کرد وظیفه دارد این حقوق، از جمله مهریه، ارث، رضایت در ازدواج و سایر موارد شرعی را تضمین کند.


بیشتر بخوانید: طالبان آموزش دختران در رشته پرستاری و مامایی را ممنوع کرد


بر اساس این فرمان، مسوولان، بزرگان قومی و علمای دینی در افغانستان مکلف شده‌اند که برای تأمین این حقوق اقدامات عملی انجام دهند.

وزارت امر به معروف حکوکت سرپرست طالبان در افغانستان اعلام کرد که اجرای صحیح این فرمان می‌تواند نقش مؤثری در حفظ و تأمین حقوق زنان داشته باشد.

سیف‌الاسلام خیبر، سخنگوی این وزارتخانه، نیز با اشاره به فرمان شش ماده‌ای رهبر طالبان تأکید کرد که توجه ویژه‌ای به تأمین حقوق زنان مطابق با شریعت اسلامی شده است.

ارسال نظر