تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

پخت زولبیا و بامیه با رنگ و بوی رمضان

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهر‌های مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
محبی
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
ناصرالین شاه میگفت :
کی میشه ماه رمضان بیاد و ما یک شگم سیر زولبا بامیه بخوریم ؟
ارسال نظر