تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

نمونه‌گیری از ۱۹ پیکر ناشناس انفجار بندر رجایی

مسئول آزمایشگاه‌های ژنتیک سازمان پزشکی قانونی گفت: نمونه‌گیری از ۱۹ پیکر ناشناس حادثه بندر رجایی انجام شده است.

اقتصاد۲۴- «با توجه به اینکه برخی پیکر‌های ارجاعی از طریق معاینه ظاهری قابل شناسایی نیستند، برای تشخیص هویت آنان از روش‌های تخصصی‌تر همچون تطبیق DNA استفاده می‌کنیم. با توجه به شدت حادثه، پیکر‌های ناشناسی وجود دارند که نمی‌توان بدون بهره مندی از روش‌ها و آزمایش‌های تخصصی نسبت به شناسایی آنها اقدام کرد بنابراین استفاده از روش‌های تخصصی از جمله تطبیق نمونه ژنتیکی یک ضرورت است.»

مسئول آزمایشگاه‌های ژنتیک سازمان پزشکی قانونی گفت: نمونه‌گیری از ۱۹ پیکر ناشناس حادثه بندر رجایی انجام شده است.

مسئول آزمایشگاه‌های ژنتیک سازمان پزشکی قانونی گفت: تاکنون از ۱۹ پیکر ناشناس حادثه بندر شهید رجایی به منظور تطبیق DNA، نمونه برداری شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه برخی پیکر‌های ارجاعی از طریق معاینه ظاهری قابل شناسایی نیستند، برای تشخیص هویت آنان از روش‌های تخصصی‌تر همچون تطبیق DNA استفاده می‌کنیم.

وی افزود: با توجه به شدت حادثه، پیکر‌های ناشناسی وجود دارند که نمی‌توان بدون بهره مندی از روش‌ها و آزمایش‌های تخصصی نسبت به شناسایی آنها اقدام کرد بنابراین استفاده از روش‌های تخصصی از جمله تطبیق نمونه ژنتیکی یک ضرورت است.

مسئول آزمایشگاه‌های ژنتیک سازمان نظام پزشکی گفت: بستگان درجه یک افرادی که در حادثه بندر شهید رجایی مفقود شده‌اند برای اخذ نمونه و تطبیق DNA با پیکر‌های قربانیان به اداره کل پزشکی قانونی استان محل سکونت خود مراجعه کنند.

منبع: مهر
ارسال نظر