تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

غول لیگ اروپا، زنگ تفریح لیگ جزیره است!

تیم فوتبال منچستریونایتد شانزدهمین شکست خود در رقابت‌های لیگ برتر انگلیس را تجربه کرد.

 اقتصاد۲۴-هفته سی‌وپنجم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر انگلیس عصر امروز (یکشنبه) با برگزاری چند دیدار پیگیری شد که در یکی از این بازی‌ها تیم‌های فوتبال برنتفورد و منچستریونایتد به مصاف هم رفتند و در پایان، شیاطین سرخ در ادامه عملکرد ناامیدکننده‌شان در لیگ جزیره با نتیجه ۴ بر ۳ مغلوب میزبان شدند و شانزدهمین شکست این فصل‌شان را تجربه کردند.

در این بازی منچستر با گل دقیقه ۱۴ میسون ماونت پیش افتاد، اما برنتفورد ۴ بار توسط لوک شاو (۲۷-گل‌به‌خودی)، کوین شاده (۳۳ و ۷۰) و یوان ویسا (۷۴) به گل رسیدند تا گل دقیقه ۸۲ الخاندرو گارناچو و در ادامه آمادو دیالو (۵+۹۰) نیز فقط تلخی این شکست را کمتر کند.

برنتفورد با این برد ۵۲ امتیازی شد و به رده نهم لیگ جزیره صعود کرد. منچستریونایتد نیز با ۳۹ امتیاز از رده پانزدهم تکان نخورد.

در دیگر بازی‌های برگزار شده نتایج به شرح زیر رقم خوردند:

برایتون یک - نیوکاسل یک

وستهام یک - تاتنهام یک

در آخرین بازی امشب، لیورپول قهرمان از ساعت ۱۹ در خانه چلسی به میدان می‌رود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر