اقتصاد۲۴- قیمت مواد غذایی طی یک دهه اخیر در ایران با افزایشی لجام گسیخته مواجه شده است. اما در این بین افزایش قیمت گوشت قرمز را شاید بتوان از سایر موارد حتی عجیبتر دانست.
چنان چه در فاصله ۱۱ سال یعنی از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۱ سرانه مصرف گوشت قرمز در ایران از ۱۲ کیلوگرم تا رقم ۴ کیلوگرم کاهش یافته است و بر مبنای گزارش مرکز آمار ایران در رابطه با قدرت خرید ایرانیان، سرانه مصرف گوشت قرمز در کشورمان از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ به نصف رسیده است.