تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۳ تير ۱۴۰۴

پروژه جاده اوراسیا در منطقه آزاد ارس ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

پروژه استراتژیک «جاده اوراسیا» که نقش مهمی در تسهیل تردد و حمل و نقل جاده‌ای و رونق تجارت با کشور‌های اوراسیا دارد، به همت سازمان منطقه آزاد ارس ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

اقتصاد۲۴- به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، ابراهیم سلامی، معاون عمران و زیربنایی سازمان منطقه آزاد ارس در خصوص آخرین وضعیت عملیات احداث شریان ایواوغلی – گوردیان که به «جاده اوراسیا» نامگذاری شده، گفت: بعداز دستور و تاکید رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس مبنی بر ضرورت تسریع در اتمام این پروژه مهم، تمامی امکانات و تجهیزات بسیج شده تا شاهد بهره برداری از این محور باشیم.

وی اظهار داشت: تکمیل پروژه جاده اوراسیا، به دلیل نقش بسزایی که در راستای کاهش ترافیک و ورود خودرو‌های سنگین به شهر جلفا دارد در اولویت پروژه‌های عمرانی سازمان منطقه آزاد ارس قرار دارد و شاهد شتاب چشمگیر در اجرای این محور هستیم.

سلامی با تاکید بر اینکه این پروژه که به همت سازمان منطقه آزاد ارس اجرا می‌شود، ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به زودی شاهد بهره برداری از این شریان خواهیم بود، افزود: خط کشی مسیر، نصب تابلو‌های ایمنی و تکمیل میدان‌های ورودی و خروجی شریان انجام می‌شود.

معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد ارس تصریح کرد: جهت احداث این شریان، اقداماتی از قبیل خاکبرداری، خاکریزی، بتن درجا، اجرای اساس و زیر اساس و همینطور روکش آسفالت در نظر گرفته شده است.

گفتنی است شریان ایواوغلی – گوردیان (جاده اوراسیا) به طول ۷/۸ کیلومتر توسط سازمان منطقه آزاد ارس در حال احداث بوده که جهت احداث آن، اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۱۵۱ میلیارد ریال اختصاص یافته و دارای ۲ ابنیه خاص و ۲۲ ابنیه فنی است که تلاش می‌شود تا اواخر تابستان سال جاری تکمیل و به بهره برداری برسد.

ارسال نظر