تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

آغاز واردات دوباره گوشت قرمز به کشور

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با اختصاص دوباره ارز به واردات گوشت قرمز، واردات این محصول در جریان و در حال ورود به کشور است تا به زودی در بازار توزیع می‌شود.

اقتصاد۲۴- رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد که با اختصاص مجدد ارز به واردات گوشت قرمز، این محصول از مبادی مختلف از جمله پاکستان و هند در حال ورود به کشور است و به زودی در بازار توزیع خواهد شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با اختصاص دوباره ارز به واردات گوشت قرمز، واردات این محصول در جریان و در حال ورود به کشور است تا به زودی در بازار توزیع می‌شود.

علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفت‌و‌گو با تسنیم اظهار داشت: براساس درخواست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی مبادی جدیدی برای واردات گوشت قرمز اعلام شده است که برای تایید این مبانی اقدام می‌شود.

وی افزود: واردات کشور قرمز از آمریکای، اروپا، آفریقا، خاورمیانه و آسیای میانه از جمله پاکستان و هندوستان برقرار است محدودیتی نداریم؛ جدیدترین کشوری نیز که قصد واردات گوشت قرمز از آن وجود دارد، کشور مولداوی اروپا است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: با اختصاص دوباره ارز به وارداتی گوشت قرمز از پاکستان، مغولستان، هندوستان گوشت قرمز به کشور وارد می‌شود و به زودی از مبادی استرالیا و کنیا نیز گوشت قرمز وارد خواهیم داشت و مشکلاتی بابت تایید ضوابط بهداشتی آنها نداریم.

وی تصریح کرد: واردات گوشت قرمز در جریان و در حال ورود به کشور است تا به زودی در بازار توزیع می‌شود.

منبع: عصر ایران
ارسال نظر