تاریخ انتشار: ۰۱:۵۹ - ۲۰ مهر ۱۴۰۴

کاهش درد آرتروز با مصرف این خوراکی

مصرف سنجد سبب کاهش دردهای مفصلی می‌شود.

اقتصاد۲۴- سنجد آسیاب شده دارای خاصیت ضدالتهابی است و می‌تواند به کاهش درد‌های مفصلی و آرتروز کمک کند. مصرف آن به همراه شیر برای بیماران مبتلا به آرتروز توصیه می‌شود.

ترکیبات موجود در سنجد، مانند فلاونوئید‌ها و اسید‌های چرب ضروری، به کاهش التهاب مفاصل کمک می‌کنند و می‌توانند نقش مؤثری در بهبود حرکت و کاهش انقباض عضلانی داشته باشند.

منبع: مهر
ارسال نظر