تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۲۳ مهر ۱۴۰۴

نفرات برتر روز اول رقابت‌های لیگ برتر دوچرخه سواری جاده‌ای کشور (ماده کریتریوم) در منطقه آزاد ارس معرفی شدند

در پایان این مرحله، علی لبیب از تیم ملوان بندر انزلی مقام اول را کسب کرد و امیرحسین فهیم از تیم سپاهان اصفهان و امیرحسین وطن پرست از تیم رعد پدافند به ترتیب دوم و سوم شدند.

اقتصاد۲۴- به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، روز اول مرحله دومین مرحله مسابقات لیگ برتر دوچرخه سواری جاده (ماده کریتریوم)، امروز ۲۳ مهرماه به میزبانی منطقه آزاد ارس در مسیر جاده کلیسا، حدفاصل زورخانه تا پارک درنا برگزار شد.

مرحله دوم رقابت‌های لیگ برتر دوچرخه‌سواری جاده آقایان با حضور ۱۴ تیم برتر این رشته در منطقه آزاد ارس برگزار می‌شود. این رویداد ورزشی از روز گذشته سه شنبه ۲۲ مهرماه کار خود را در منطقه آزاد ارس آغاز کرده است و به مدت چهار روز میزبان رقابت‌های پرشور دوچرخه‌سواران برتر کشور خواهد بود.

برنامه رقابت‌ها شامل سه بخش مجزا است که در روز‌های مختلف برگزار می‌شوند. در مرحله نخست مسابقه کریتریوم امروز رأس ساعت ۹:۳۰ صبح برگزار شد و فردا پنج‌شنبه ۲۴ مهر مسابقه تایم تریل تیمی برگزار می‌شود و در نهایت مسابقه اصلی استقامت در صبح روز جمعه ۲۵ مهرماه رأس ساعت ۹:۳۰ آغاز خواهد شد.

مراسم اختتامیه این دوره از رقابت‌ها رأس ساعت ۱۲ روز جمعه ۲۵ مهرماه در منطقه آزاد ارس برگزار می‌گردد و از تیم‌ها و دوچرخه‌سواران برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.

ارسال نظر