تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۴

اطلاعیه درباره تعطیلی کرج برای فردا

روابط عمومی استانداری البرز اعلام کرد که بر اساس تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان، مراکز پیش‌دبستانی و مهدهای کودک روز یک‌شنبه فردا تعطیل خواهند بود.

اقتصاد۲۴- روبط عمومی استانداری البرز اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان البرز فردا یک‌شنبه، مراکز پیش دبستانی و مهد‌های کودک تعطیل اعلام شد.

لحظاتی پیش و با تشکیل کارگروه اضطراری آلودگی هوا و با توجه به تشدید شاخص‌های آلایندگی و گزارش‌های اداره کل هواشناسی استان درباره پایداری جو و انباشت آلاینده‌ها، کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری البرز تشکیل شد.

بنا بر این گزارش بر اساس بررسی‌های دقیق صورت گرفته به اطلاع شهروندان محترم استان البرز می‌رساند کلیه مراکز پیش دبستانی و مهد‌های کودک استان تعطیل و آموزش از طریق فضای مجازی صورت خواهد گرفت.


بیشتر بخوانید: مرگ ۵۹ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ بر اثر آلودگی هوا


همچنین انجام ورزش‌های هوازی در بوستان‌ها و مدارس و مراکز ورزشی ممنوع اعلام می‌شود. بر اساس همین تصمیمات از شهروندان محترم که دارای بیماری‌های تنفسی و قلبی هستند تقاضا می‌شود حتی المقدور از تردد‌های غیرضروری در سطح شهر خودداری نمایند.

بر این اساس، دستگاه‌های امدادی همانند اورژانس با استقرار در میادین اصلی شهر‌های استان نسبت به ارایه خدمات احتمالی به شهروندان اقدام خواهند نمود.

منبع: فارس
ارسال نظر