تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴

اعلام آماده‌باش در چهار استان

وزیر کشور پس از اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان، دستور آماده‌باش به استانداران و سازمان مدیریت بحران داد.

اقتصاد۲۴- ÙˆØ²ÛŒØ± کشور، در Ù¾ÛŒ اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان Ùˆ کرمان به استانداران مربوطه Ùˆ سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

اسکندر مؤمنی وزیر کشور تاکید کرده است، با توجه به اعلام بالاترین سطح هشدار هواشناسی برای روز‌های سه‌شنبه تا جمعه، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و استانداران مربوطه با برگزاری فوری جلسات مدیریت بحران در مرکز و استان‌ها و حفظ آمادگی، پیش‌بینی امکانات و تمهیدات لازم را به منظور جلوگیری از بروز مشکلات حاد برای هموطنان عزیز بعمل آورند.

مؤمنی تاکید کرده است، استانداران، با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها به ویژه صداوسیما برای اعلام هشدار‌ها و آگاهی‌بخشی به مردم، با بسیج تمامی دستگاه‌های خدمت‌رسان و نیرو‌های امدادی، اهتمام لازم را برای مدیریت شرایط پیش رو داشته باشند.

ارسال نظر