تاریخ انتشار: ۰۵:۲۷ - ۲۵ آذر ۱۴۰۴

بهترین نوشیدنی‌های گرم برای روزهای پاییزی

نوشیدنی‌های گرم، گزینه‌ای ایده‌آل برای روزهای سرد سال هستند و می‌توان آن‌ها را به‌راحتی در منزل تهیه کرد.

اقتصاد۲۴- در گذشته تنها نوشیدنی داغ محبوبی که وجود داشت، چای بود که همیشه دوست و آشنا را در کنار هم جمع می‌کرد و بهانه‌ای برای یک گفتگوی کوتاه و یا دید و بازدید‌های خانوادگی بود. با گذشت زمان کم کم نوشیدنی‌های جدید مانند قهوه هم جای خود را در میان مردم باز کردند و امروزه در دنیای مدرن نوشیدنی‌های داغ بسیار زیادی در کافه‌ها و رستوران‌ها موجود است که یا پایه قهوه دارند و یا با شیر و شکلات تهیه می‌شوند.

از انواع قهوه گرفته تا شکلات داغ و انواع شیر‌ها که با کف و خامه و شکلات تهیه می‌شوند، همگی نوشیدنی‌های مطبوعی هستند و طرفداران بسیار زیادی دارند. با توجه به شروع فصل سرما، خوردن نوشیدنی‌های داغ بسیار دلچسب است. ما در این مطلب می‌خواهیم ۵ مدل نوشیدنی داغ بسیار خوشمزه و آسان را به شما آموزش بدهیم که می‌توانید با روشی آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن آنها لذت ببرید، پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

۱ ـ نوشیدنی زعفرانی

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی زعفرانی

شیر: ۲ پیمانه

نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری

پودر پسته: یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۱ قاشق مرباخوری

گلاب: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه نوشیدنی زعفرانی

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه شیر را با شکر، پودر پسته، زعفران دم کرده و گلاب داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.

۲ ـ نوشیدنی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی شکلاتی

شیر: ۲ پیمانه

نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

شکلات تلخ رنده شده: ۲۵ گرم

پودر فندق: ۱ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: ۱ قاشق مرباخوری

خامه صبحانه: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه نوشیدنی کاکائویی

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه شیر را با شکلات تلخ رنده شده، پودر فندق و پودر کاکائو و شکر داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.

۳ ـ نوشیدنی نارگیلی

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی نارگیلی

شیر: ۲ پیمانه

نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری

شکلات سفید خرد شده: ۳۰ گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نوشیدنی نارگیلی

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه شیر را با شکر، شکلات سفید خرد شده و پودر نارگیل و وانیل داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.

۴ ـ نوشیدنی گل محمدی

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی گل محمدی

شیر: ۲ پیمانه

نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری

پودر گل محمدی: ۱ قاشق مرباخوری

پودر بادام: ۱ قاشق غذاخوری 


بیشتر بخوانید: ۴ نوشیدنی صبحگاهی برای پاکسازی کبد


طرز تهیه نوشیدنی گل محمدی

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه شیر را با شکر، پودر بادام و پودر گل محمدی داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.

۵ ـ نوشیدنی پسته‌ای

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی پسته‌ای

شیر: ۲ پیمانه

نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

پودر پسته: ۲ قاشق غذاخوری

پودر هل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نوشیدنی پسته‌ای

نشاسته ذرت را با نصف شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

بقیه شیر را با شکر، پودر پسته و پودر هل داخل شیرجوش بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید.

وقتی شیر گرم شد و بخار کرد، ترکیب شیر و نشاسته را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس خامه را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا براق شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را داخل لیوان سرو بریزید، نوش جان.

ارسال نظر